Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérné ha újra összejönnék az exbarátommal?
Ha az 'újra összejövés' cikis valakinek, nevezze az esetet 'szünetet tartottunk'-nak.
Vége a szünetnek, újra együtt.
Nem tudom mit értesz "megérné" alatt. Nyilván azért írtad ki a kérdést, mert nem tudod melyik lenne a jó döntés, de azért egy kis támogatást is remélhettél.
Beszéljétek meg ki hogy érez, az újra össze jövetel nem házasságot jelent, ha nem megy, hagyjátok, de viszont ha szeretitek egymást, akkor lehet hogy csak nem voltatok elég érettek egy éve.
Szurkolok. :)
Tudod mi a valódi oka annak hogy akkor nem ment?
A sráccal egyetértetek az okban?
Az ok megszűnt, vagy általatok megváltoztatható, és elköteleztétek magatokat hogy meg fogjátok változtatni?
Ha erre a három kérdésre igen a válasz, akkor érdemes belevágni. Ha bárhol hibádzik, akkor nem.
Saját példa:
Mi két hónapja vetettünk véget egy másfél éves kapcsolatnak, bő egy hete kezdtük újra. A szakítás oka az volt, hogy nem tudtuk megbeszélni a személyes és közös gondjainkat, mert távkapcsolatban azt a napi egy óra skype-ot nem negatívan akartuk tölteni, ezért felhalmozódott bennünk a sok rossz. Emiatt feszültek voltunk, sokat veszekedtünk és nem beszéltük ki utána a veszekedéseket. Ebben mindketten egyetértünk, és abban is hogy ha erre tudatosan figyelünk, akkor hatalmunkban áll megváltoztatni. Így vele volt értelme újrakezdeni.
Az előző pasimmal azért szakítottam mert rájöttem hogy a személyiségünk alapvetéseiben nem illik össze, és nem érzek iránta szerelmet. Vele nem lenne értelme újrapróbálkozni, mert ezek nem olyan dolgok amiken érdemben változtatni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!