Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne szeressek valakit akit szeretek?
Figyelt kérdés
Szóval van egy gyerekkori barátom akit nagyon szeretek. Egyszer bevallottam neki akkor semmit sem mondott rá csak azt hogy a jövőben lehet késöbb hogy eggyütt leszünk. Ezt nem értettem és összeveztünk. Most újra beszélünk viszont ugyanaz az érzés is visszaköszön. Szeretnék a barátja lenni mert a szerelmen kívül is sokat jelent nekem de mindig ez jár a fejemben. Tudom a szerelmet nem lehet meggátolni de megoldást kell találnom erre. Mit tegyek?
16/F
2018. júl. 4. 22:30
1/2 anonim válasza:
Ha valaki tetszik külsőre, belsőre, akkor eldöntöd magadban, hogy akarod. Utána ha ő nem akar téged, attól neked még mindig tetszik és akarod. Na már most, mi a megoldás? Ne akard :D
2/2 anonim válasza:
Találd ki hogy ő a húgod vagy egy tripperes leszbi csaj és már se fog kelleni :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!