Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogyan oldanatok meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan oldanatok meg?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy 2 honapja van baratnom. Nagyon szeretjuk egymast. Azonban egesz nyarra (pontosan 3 honapra) elment kulfoldi egyetemre tanulni. Igy sajnos csak mobilon/chaten tudunk beszelgetni. Azonban nagyon, de nagyon hianyzik, es neki is en. Viszont megbeszeltuk, hogy kevesebbet kene kommunikalnunk, mert nekem is van dolgom, es neki is van dolga. Nem azert beszelnenk kevesebbet, mert "szunet" lenne vagy barmi, csak nagyon rossz mindkettonknek, hogy nem talalkozhatunk egymassal, es ha beszelgetunk ez az erzes meg jobban feljon, es nem jo ez.

Marcsak 2 honap van hatra, igaz, de nem tudom mit tegyek... Sokan mondjak, hogy engedjek az erzeseimbol, de nem tudok, mert nagyon szeretem. Mi tevo legyek?

21/F 20/L

(Angool billentyuzeten irtam, emiatt nincsenek ekezetek.)

2018. júl. 4. 16:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljetek meg fix időpontokat, amikor videóbeszélgetni tudtok. Így látjátok/halljátok egymást, beszélgettek is, a lehető legintenzívebb formában a jelenlegi lehetőségeitekhez mérten, viszont ezt leszorítjátok bizonyos időtartamokra, így nem egész nap beszélgetés van, és mindenki tud a saját dolgával foglalkozni.
2018. júl. 4. 17:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen. Hasonlo dolgot csinalunk, csak nem videobeszelgetest, hanem telefonom (messengeren hivom). Altalaban delutan, de irtam neki, hogy amikor neki jo, akkor. :)
2018. júl. 4. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
mi itt a probléma?
2018. júl. 4. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!