Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan oldanatok meg?
A helyzet az, hogy 2 honapja van baratnom. Nagyon szeretjuk egymast. Azonban egesz nyarra (pontosan 3 honapra) elment kulfoldi egyetemre tanulni. Igy sajnos csak mobilon/chaten tudunk beszelgetni. Azonban nagyon, de nagyon hianyzik, es neki is en. Viszont megbeszeltuk, hogy kevesebbet kene kommunikalnunk, mert nekem is van dolgom, es neki is van dolga. Nem azert beszelnenk kevesebbet, mert "szunet" lenne vagy barmi, csak nagyon rossz mindkettonknek, hogy nem talalkozhatunk egymassal, es ha beszelgetunk ez az erzes meg jobban feljon, es nem jo ez.
Marcsak 2 honap van hatra, igaz, de nem tudom mit tegyek... Sokan mondjak, hogy engedjek az erzeseimbol, de nem tudok, mert nagyon szeretem. Mi tevo legyek?
21/F 20/L
(Angool billentyuzeten irtam, emiatt nincsenek ekezetek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!