Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FeherNoEmi kérdése:
Lehetek szerelmes?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki haverom de valahogy jó érzés vele játszani meg nagyon kedves is ... érezhetek iránta többet is mint puszta barátság annak ellenére hogy nem is ismerem igazán ??2018. júl. 3. 20:07
1/8 anonim válasza:
Elnézést de a címen jót nevettem xd Amúgy próbáld meg jobban megismerni és majd eldől
2/8 anonim válasza:
Én benipovába vok szercsi de rmelem 10 ev kulombseg nm zawarja.Mesteremcé 4ever
6/8 anonim válasza:
A hormonok játszadozhatnak veled, igen.
De majd az IDŐ dönti el, hogy VALÓBAN ki fogtok-e tartani egymás mellett jóban-rosszban...
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a sok "értelmes" választ ... és nem ... nem vagyok apáca -,-
2018. júl. 4. 17:26
8/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok ._.
2018. júl. 4. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!