Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy megengedjék?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megengedjék?

Figyelt kérdés
Nyáron egy helyre megyek a barátnőmmel dolgozni. De sajnos nézeteltérések adóttak. Az ő szülei az esti, az én szüleim a reggeli műszakhoz ragaszkodnak. Sajnos az ő szülei nem változtatnak a döntésükön, de az én szüleimnél van esély. Ha külön leszünk, sajnos nem tudnánk találkozni 3 hétig (5 nap után mindkettőnk ki volt borulva, rémálom volt, úgyhogy ezt nem akarjuk). Szülei tudnának vinni minket, de édesanyám nem engedi meg, nem akarja, hogy szívességet tegyen nekünk bárki. Tudom hogy rá lehetne venni, de nem tudom hogy hogyan. Én nem bírok ki annyit nélküle. Nem szeretném elveszteni. Segítsetek kérlek. Mit mondjak, hogy rádöbbenjen, hogy a kapcsolatunkkal játszik? :(

2018. júl. 3. 01:16
 1/1 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem mond meg a munkahelyeden hogy téged is rakjon esti nűszakba és akkor otthon csak annyit mondasz hogy esti műszakba raktak, mert sokan vagytok.

Ha elvinnének akkor mond meg anyukádnak hogy ő a barátnőd és nem valaki aki csak úgy furikázgat téged, meg úgyis útba esel nekik és egy helyre mentek.

2018. júl. 3. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!