Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van lassan kialakuló szerelem?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel először csak barátok voltunk. Én az elején tetszettem neki, de mondtam neki, hogy inkább legyünk csak barátok. Aztán neki később lett barátnője, és azután már nem is nagyon tartottuk a kapcsolatot. Aztán miután szakítottak, később újra megkeresett, és megint elkezdtünk beszélgetni. Aztán egy idő után mindketten rájöttünk, hogy többet érzünk barátságnál. Elkezdtünk randizni, igazából már hónapok óta találkozgatunk, de mivel ő egy másik városban jár egyetemre, volt, hogy a vizsgaidőszak miatt nem is tudtunk találkozni egy hónapig, szóval abban az időszakban nem sok időnk volt egymásra. De amióta nyár van, sokkal gyakrabban találkozunk, viszont még mindig nem érzem, hogy szerelmes vagyok, pedig már majdnem 3 hónapja randizunk. Nagyon kedvelem őt, és nagyon szeretek vele lenni, szóval szerintetek lehet, hogy később alakul ki? Mert már sok olyan kapcsolatom volt, ami csak fellángolás volt, és félek, hogy ez is így végződik. 18/L
Nálam úgy szokott lenni, hogy nagyon hamar érzem pár találkozás után, hogy szerelmes vagyok valakibe. Ha ez nem volt meg, akkor nálam a későbbiekben nem is alakult ez ki csak szimpátia és szex lett belőle, ami mindkettőnknek jól esett, de szerelem nem lett és kapcsolat sem belőle. Én azt mondom annak a 3 hónapnak már elégnek kellett volna lennie arra, hogy érezzed, hogy szerelmes vagy belé , főleg úgy, hogy régebb óta ismered is.
2018. júl. 2. 14:42
2/6 anonim válasza:
Persze, hogy van!
2018. júl. 2. 15:26
3/6 anonim válasza:
Idő. Még kell neked idő és mindd meg neki h mit erzel
Az a fontos h te tudod e hogy képes lennel e öt szeretni? Ha ezt a kérdést eldöntötted akkor ne add fel
2018. júl. 2. 17:32
4/6 anonim válasza:
Én valahányszor hamar "beleszerettem" valakibe, kiderült, hogy csak fellángolás.
Egyetlen egyszer alakult ki lassan szerelem nálam, több, mint 3 hónapos barátságból (pedig a kezdetektől tudtam, hogy a fiú szívesen járna velem, hogy ő nem csak barátként kedvel és rengeteg időt töltöttünk együtt). Csak őt szeret(t)em igazán, iránta alakult ki egy nagyon erős kötődés, egy feltétlen szeretet, vonzalom pedig egy bizonyos szinten mindig is volt (majd erősödött).
Szóval szerintem alakulhat ki lassan is szerelem, sőőt... :)
2018. júl. 2. 18:51
5/6 anonim válasza:
Van. És sokkal erősebb mint egy fellángoló kapcsi.
2018. júl. 2. 22:34
6/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehet, csak döntsd el, hogy tudnál e szerelmes lenni belé. És, ha jól érzed magad vele a randikon is, akkor szerintem simán kialakulhat, ne add fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!