Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jól tudnék bánni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól tudnék bánni a nőkkel? Kíváncsi vagyok lányok a véleményetekre.

Figyelt kérdés
Hát ott kezdeném hogy 17-éves fiú vagyok nagyon szeretek focizni meg mellette szeretek festeni meg rajzolni is művész lélek vagyok.:) emelet semmi jen káros szokást nem csinálok nem dohányzom és nem kávézom és az alkoholt is kerülöm.Ja és a korosztályomnál érettebbnek gondolom magam mert semmilyen hülyeségbe nem szoktam bele menni.Ennyit magamról viszont mindig is eljátszottam a gondolattal ha lenne egy barátnőm hogyan bánnék vele illetve hogyan foglalkoznák vele. Hát ugye az lenne az első hogy mindig dicsérném hogy milyen szép.pl(haja szeme stb) :D de amúgy rengeteg időt töltenék vele szinte minden nap látnám ha lenne valami baja meg vigasztalnám néha vennék neki virágot vagy csokit hogy tudgya menyire fontos nekem és hogy menyire értékes számomra.:) éreztetném vele hogy rám bármikor számíthat de amit igazán oda adnék az az időm. mind emelet nem azért jönnék össze egy lánnyal hogy nekem jó legyen hanem azért mert ha szeretek valakit boldoggá szeretném tenni.:D Ja és lehet hogy viccesen hangzik de talán néha még sütit is sütnék neki tiramisut égész jól tudok csinálni néha még azzal is meglepném. Ja egyébként nekem már 8-hónapja tetszik egy 19-éveslány de másfél hónapja vagyok bele szerelmes én így bánnák vele amit le írtam szerintetek jól tudnék vele bánni? Szerintem igen.:)
2018. júl. 1. 20:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#12 Azon kivul hogy ekezetek es vesszok nelkul irtam szerintem semmi kivetnivalo nem volt abban amit irtam masreszt nem kioktattam hanem elmondtam a velemenyem es a tanacsomat ha ezt kioktatasnak vette valaki akkor nem annak szantam sajnalom.
2018. júl. 1. 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Ékezetek és vesszők nélkül pont elég nehezen értelmezhető.
2018. júl. 1. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez nagyon aranyos *-* szerintem a lányok többsége ilyen sràcra vàgyik vagy legalább is hasonlóra:)

A volt barátom hasonló mint te bár benne azért volt egy kis rossz fiúsàg is.

16/l

2018. júl. 1. 22:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Először feltettél egy kérdést( ez a bánssmód szerint ez jó-e), utána meg magad megválaszoltad. Ha tudod, hogy szerinted ez milyen, akkor minek kérdezed? Vagy akkor mondd azt, hogy önbizalom-növelésre van szükséged. Amit leírtál az szép és jó, persze minden lánynak ez az álma. De nem hiszem, hogy ezek létezhetnek minden probléma nélkül. Egy kapcsolatnak ugyan úgy vannak árnyoldalai is. Szerintem nem jó egy hamis képet az adott lány elé lefestened, mert ha igaz szerelemnek gondolod, akkor a hibáiddal együtt is szeretni fog(nem hiszem, hogy nem lennének hibáid). Az nagyon jó, ha először barátkoztok, az a tartós kapcsolatok egyik alappillére, hogy ismerjétek egymást. A semmilyen káros szokás pedig tök jó, de ez nem feltétele az igaz szerelemnek. Ha szeret, mint mondtam, a hibáiddal együtt fog. Ha érett a gondolkodásod, akkor szerintem 17 évesen már megérted ezt, valamint azt is, hogy nincs, és nem is lesz sose tökéletes kapcsolat, és bánásmód. Konfliktusok mindig lesznek, hiszen nincs két egyforma ember. Valamint ezek szép szavak, de a tettek fontosak. Jó, hogy legalább akkor elképzelésed ez.
2018. júl. 2. 13:57
 15/16 A kérdező kommentje:
Útolso kommentelő köszi a válaszod és a pozítív véleményed. ;)
2018. júl. 2. 14:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát nem mondanálak érettnek kicsit olyan a kérdés mintha a kutyás kategóriából szökött volna. "Szejintetek joll bánnék egy kutyussal? Etetném meg simogatnám, meg sétáltatnám minden nap, meg vinném kutyaiskolába és sokat játszanánk 13l" elmélet és gyakorlat között nagy különbség van ám. És ezek a dolgok nem feltétlen fognak tetszeni egy lánynak, meg egy álompasi nem csak ennyiből áll.
2018. júl. 3. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!