Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tudnék bánni a nőkkel? Kíváncsi vagyok lányok a véleményetekre.
Figyelt kérdés
Hát ott kezdeném hogy 17-éves fiú vagyok nagyon szeretek focizni meg mellette szeretek festeni meg rajzolni is művész lélek vagyok.:) emelet semmi jen káros szokást nem csinálok nem dohányzom és nem kávézom és az alkoholt is kerülöm.Ja és a korosztályomnál érettebbnek gondolom magam mert semmilyen hülyeségbe nem szoktam bele menni.Ennyit magamról viszont mindig is eljátszottam a gondolattal ha lenne egy barátnőm hogyan bánnék vele illetve hogyan foglalkoznák vele. Hát ugye az lenne az első hogy mindig dicsérném hogy milyen szép.pl(haja szeme stb) :D de amúgy rengeteg időt töltenék vele szinte minden nap látnám ha lenne valami baja meg vigasztalnám néha vennék neki virágot vagy csokit hogy tudgya menyire fontos nekem és hogy menyire értékes számomra.:) éreztetném vele hogy rám bármikor számíthat de amit igazán oda adnék az az időm. mind emelet nem azért jönnék össze egy lánnyal hogy nekem jó legyen hanem azért mert ha szeretek valakit boldoggá szeretném tenni.:D Ja és lehet hogy viccesen hangzik de talán néha még sütit is sütnék neki tiramisut égész jól tudok csinálni néha még azzal is meglepném. Ja egyébként nekem már 8-hónapja tetszik egy 19-éveslány de másfél hónapja vagyok bele szerelmes én így bánnák vele amit le írtam szerintetek jól tudnék vele bánni? Szerintem igen.:)2018. júl. 1. 20:29
1/16 A kérdező kommentje:
Ja amit lehagytam hogy mivel jól festek néha még festenék is neki valamit egyébként aki nekem tetszik lány annak már festetem is és nagyon örült neki.:)
2018. júl. 1. 20:34
2/16 anonim válasza:
Korodnál érettebbnek tartod magad de a helyesírásod katasztrófa és mellé ilyen bugyuta kérdéseket írsz ki a gyakorira. Ez elég gáz. Egyébként minden debil azt hiszi magáról, hogy jól bánna a másikkal egy kapcsolatban de a 90%-a csak a száját jártatja.
3/16 A kérdező kommentje:
Ked ves válaszoló nem hüjeségből írtam ki hogy érettebnek gondolom magam mások is mondták már nekem. És az ijen válaszok ra nem vagyok kíváncsi meg spororhattál volna magadnak annyiidőt hogy nem válaszolsz mert elég lehangolo a válaszod. ;)
2018. júl. 1. 20:58
4/16 A kérdező kommentje:
Viszont várom a további pozítív hozzászolásokat. :D
2018. júl. 1. 20:59
5/16 A kérdező kommentje:
Ja és tény lég pozítív komenteket várok aki negatívat akar írni az kimél jen meg töle elöre is köszi. :D várom a válaszokat;)
2018. júl. 1. 21:21
6/16 anonim válasza:
Elég nagy nyál gép vagy emellet semmennyire nem vagy érett.
Ha arra nincs bátorságod hogy elmond a csajnak hogy bejön és tegyél is érte ne csak verd rá hanyagold maradj ugyan ilyen lúzer mint amilyen most vagy.
7/16 anonim válasza:
Hát figyu biztos jól bánnál vele,aranyosnak tűnsz de miért nem jött még össze?A jól bánással sajnos nem biztos,hogy meg tudod hódítani a lányt,pedig amúgy tényleg olyan fiúra vágynak a nők többje,hogy megbízható kedves barátjuk legyen.
8/16 anonim válasza:
#5 szerintem előbb te tanulj meg írni, aztán oktass másokat!
9/16 A kérdező kommentje:
A lány aki nekem tetszik a dolog még kialakuló félben van.nem vagyok egy nyomulos bunkó fajta szeretném még jobban megismerni.ja és szoritsatok mert ő az első lány akibe szerelmes vagyok. :)
2018. júl. 1. 21:44
10/16 A kérdező kommentje:
Várom a további normális válaszokat. :)
2018. júl. 1. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!