Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Ti bátrak vagytok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti bátrak vagytok olyan téren, hogy ha tetszik nektek egy srác, akkor mertek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 29. 17:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én?

Hát, még talán 2 éve (akkor voltam 14) tetszett egy srác. Előtte megkérdezte a legjobb barátomat, H nekem ki jön be, akkor persze a barátnőm elmondta nekem, hogy bejövök ennek a srácnak. Na, ugye akkor volt ballagás, és akkor chaten (jezusistenem) elmondtam a srácnak, mivel ugye szetvalunk, szinte mindegy. Soo, akkor volt bátorságom, és tudtam is, hogy nyert ügyem van.. (amúgy abból nem lett semmi)

Most tetszik egy srác, akiről tudom, hogy egy fél éve tetszettem neki.. De hozzá még hozzászólni se merek, pedig egy időbe ő volt a legjobb fiú barátom :"DD

A lényeg, hogy nem.. Már attól elkezdtem vigyorogni, hogy a vonaton meghúzta a hajamat, és megkérdezte, hogy kérek-e smartiest 😂😂

2018. júl. 10. 17:39
 12/13 anonim ***** válasza:
39%

Egyáltalán nem, nem fogom magam leégetni előtte, hogy leszólítom, esetleg ráírok.

Inkább csak, ha lehetőségem van rá, keresem a tekintetét, vagy mikor köszön, mosolygok. De ennél többet nem fogok tenni.

2018. júl. 11. 14:56
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen,mert miért ne? :) Csak pozítívan gondolkodj és minden jó lesz!
2018. júl. 13. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!