Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám legyőzni a felelme...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám legyőzni a felelmemet? Tetszik egy srác, de nem merek nyitni felé. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 20. 18:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nyiss felé. Ha máshogy nem megy, írj rá facen. És írj rá holnap is. Meg azután is, ha nem szeretsz beszélgetést kezdeményeni, mert akkor beleszoksz. Remélhetőleg jól fogtok beszélgetni, jönnek majd a témák, főleg, ha te is tetszel neki. Ha pedig nem...hát, az sz@r ügy. Bár akkor sincs minden veszve. Esetleg el is hívahtod valahova, ha úgy gondolod. Vagy tehetsz jelzéseket, mosoly, stb. amiket szoktak mondani, ha találkoztok. Úgy igazából ennyi. Sok szerencsét.
2018. jún. 20. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az első válaszolónak teljesen igaza van ha máshogy nem megy inkább írj neki.Egyik barátnőmnek is megtetszett az osztálytársam párszor már beszéltek mielőtt ráírt,de mivel tudta hogy most nyáron pár hónapig nem fogja látni felvette vele a kapcsolatot minden nap reggeltől estig beszélgetnek.Egyébként ha nagyon nem akarod írásban intézni a dolgokat találkozzatok, beszélgessetek sokat néha adj neki apró jeleket például dőlj rá a vállára.A lényeg hogy ismerjétek meg egymást jobban és ha már megvan a barátság azt könnyű szerelemmé formálni :)

2018. jún. 20. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is gátlásos voltam, vagyok. Szar érzés... Azt megfigyeltem, hogy hogyha feldühitenek, akkor jobb, olyankor volt hogy megszólítottam ak tetszett. De legtöbbször inkább leblokkiltam.

De mivel te vagy a lány, azt kell elérned, hogy ő felfigyeljen rád anélkül, hogy tudná, hogy manipulálod.

2018. jún. 24. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!