Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hianyzik ha tudom jobbnekem igy? Es o ezt miert csinalja?
Figyelt kérdés
2 evig egyutt voltunk es ket honapja szakitottunk. Neki mar egy honapja van baratnoje a sulijabol. Eddig mindig hozzam vagta hogy mennyire boldogabb nelkulem es tultette magat viszont egy ket hete meg beszeltunk rendesen irasba es telefonon is de akkor is elmondta hogy jobban van. . Ma meg talalkoztunk es folyton a szemembe nezet nagyon melyen es a vegen megolelt es eleg sokaig es szorosan. Teljesen ossze zavart. En meg szeretem de nyilvan mar nem ugy. Eleg sokszor viszont ram jon hogy hianyzik mert ez az elso nyar nelkule es nem tudom hogy megszokasbol hianyzik e vagy tenyleg. Es tole ez mit jelent? Mind a ketten 17 evesek vagyunk2018. jún. 27. 19:30
1/1 anonim válasza:
Szerintem a legjobb barátjaként szeret, viszonozd amit neked ad, öleld meg te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!