Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritkán látom és emiatt állandóan hiányzik, meg nagyon egyedül érzem magam, mivel üssem el az időmet?
Barátnőm fent lakik a fővárosban, őszintén szólva olyan mint én. Közös melóban találkoztunk össze és hamar összhangra találtunk.
Ő az a tipikus fangirl lány, akiről mindig is álmodtam. Gyűrűk Ura rajongó, megvannak neki a Witcher könyvek és millió más dolog, mostanában épp cyberpunk témában beszélgetünk.
Heti 2X látom viszont csak, s bár eddig mindig találtam valamit, mert mindig le tudtam magam foglalni egész gyerekkorom óta, most csak ő jár az eszemben.
Mást se csinálok, csak futok, meg sétálok, meg a környéken bóklászok, zavarni se szeretném, mert sok dolga akad. Nekem is persze, de mégis.
Alig bírok gondolkodni.
Elmegyek a moziba és nem is a filmre gondolok, teljesen megigézett...
Akiknek volt hasonló, mivel bírtátok ki?
Szia!
én minden nap beszéltem vele egy órát így tudtam hogy jól van. Utána zenét hallgattam, olvastam vagy sorozatot néztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!