Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket nem zavar ha egy lány csúlogat az utcán?
Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 16:17
11/30 anonim válasza:
Kérdező, roma lány vagy? Nem bántásból kérdezem, meg amúgy sincs semmi bajom a romákkal.
12/30 anonim válasza:
Ez szerintem nemtől függetlenül primitív viselkedés. Ami persze a hasonlóan primitív kultúrát követő ellenkező neműeknek még akár be is jöhet, de egy adott szint felett jogos elvárás, hogy a partnerünk ne úgy viselkedjen, mint egy 6 általánost végzett putrilakó.
13/30 anonim válasza:
Fiúknál is főleg alpári idiótákra vall de egy lánynál -tényleg ilyen kevés vagy? Bottal nem piszkálnám az ilyen alja-
kategóriás embereket.
14/30 anonim válasza:
Ozt miert csulogatsz? Lámának képzeled magad, vagy miert?
15/30 A kérdező kommentje:
nem vagyok roma.
2018. jún. 24. 20:59
16/30 anonim válasza:
Akkor miert veszed fel a szokasaikat?
17/30 A kérdező kommentje:
fhu de utálom az ilyen rasszista barmokat... ezt rassztól függetlenül akárki csinálja
2018. jún. 24. 21:11
18/30 anonim válasza:
Magyarázd már el, hogy miért csinálod?
19/30 anonim válasza:
A kovetkezo az lesz, hogy egy masik faj pl. a csirkek szokasait veszed at es osszeszarod az udvart?
20/30 anonim válasza:
hu de utálom az ilyen rasszista barmokat... ezt rassztól függetlenül akárki csinálja
Nem. Normális, megfelelően szocializálódott, értelmes 3 év feletti ember nem csinálja, mert tudja hogy tahóság. Fiúnál is gáz, de lánynál undorító. Nekem nem kéne ilyen barátnő, szégyellenék vele megjelenni bárhol, mert nem tudhatnám mikor éget le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!