Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy barátomba...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy barátomba, de nem tudom, hogy mondjam el neki? Az a helyzet, hogy meleg vagyok.

Figyelt kérdés
Ha valaki tud segíteni, akkor nyugodtan. Egyébként nem találom életem értelmét. Van valaki Pest megyei, 16 éves?

2018. jún. 19. 18:37
 1/4 anonim válasza:
100%
Helló, én vidéken lakom és teljesen hetero vagyok. szerintem nem számít hogy most fiú vagy lány ként vagy meleg, a szeretet / szerelem az akkor is csak pozitív dolog és a többi nem számít. nagyon nehéz a szitu, mert gondolom fiú lehetsz, és a fiúk esetében még kevésbé elfogadott ez a dolog. szerintem nem érdemes egy nagyon jó barátságot megkockáztatni ezzel a dologgal mert ha ő nem homoszexuális, akkor nagyon kellemetlenül elsülhet ez a dolog. Szerintem érdemes lehetne tapogatózni abba az irányba vicceskedős formában hogy valamit kiindulási pontod lehessen, de még az is lehet hamis, tegyük fel hogy neki is vannak meleg gondolatai, ezt szerintem senki nem vállalná fel szívesen egy ilyen ítélkező világban, talán célszerű lehet egy meleg közösség felé nyítani párkeresés céljából, nekem is vannak biszex fiú lány barátaim, számomra is kicsit furcsa volt amikor megtudtam, de meg tudtam a dologgal bírkózni, én elfogadóbb típus vagyok.
2018. jún. 21. 01:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nem bántásból, de ha egyszerre írod ki, hogy szerelmes vagy, és hogy ismerkednél, na szóval ez a kettő erősen üti egymást.

Ha olvastál már ilyen kérdést (mert van egy csomó), akkor ismerheted a választ, amit magam is tanusíthatok, mert velem is megtörtént.

Ha be szeretnél nála próbálkozni, akkor jobb ha először elmondod, hogy meleg vagy, majd ha már ezzel kibékült (nem 3 nap), akkor esetleg egyszer elmondhatod neki.

De ha tényleg heteró, akkor nem fogja értékelni, mindegy mennyire szereted vagy mennyire vagy aranyos.

Ilyenkor csak egyet lehet tenni, tovább lépsz, és keresel mást.

Másik verzió, hogy nem mondassz neki semmit, de ha esetleg vagytok olyan viszonyban ahonnan könnyen átbillenhet, óvatosan próbálkozhatsz.

Nagyon ritkán össze szokott jönni, az is előfordul, hogy a heterónak tartott barát is hasonlóan érez.

De ezt neked kell tudni, amúgy pedig nem javasolnám, mert rosszabbul is elsülhet. Jobb az egyenes út, de azzal is csak óvatosan, nem tudhatod, hogy reagál arra sem, ha megmondod neki, hogy meleg vagy.

Hát ennyi, ne kapkodd el.

2018. jún. 21. 04:03
 3/4 A kérdező kommentje:

#1 először is köszönöm, hogy időt fordítottál arra, hogy elolvasd, majd kommentet küldj! Másodszor szerintem meleg a barátom, mert történt még, pár évvel ezelőtt, hogy olyat játszottunk, mint a felnőttek (amit a nők és a férfiak szoktak az ágyban) de nem történt meg, csak imitáltuk. Nekem ez egy elég erős érv arra, hogy lehet meleg.

#2 neked is azt mondom, amit az az imént leírtam.

2018. jún. 21. 07:22
 4/4 Kedves_ válasza:
Mi történt? 🙂
2022. jan. 10. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!