Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit is akar?
Szóval, van egy fiú...
Nem igazán ismerjük egymást( mármint.. jóó nyilván ismerem..és ő is engem, de úgy igazán nem..)
Össze akar velem jönni, azt mondja hogy tetszem neki és más lányokat visszautasít..
Szóba jött... Hogy nem is szeret engem szerelemből, mert hát..hogy szeretne.. hisz még nem ismer..
De össze akar veled ugye jönni..
És azt mondja, hogy ez majd kialakul..
Szóval ha úgy viselkedünk mint egy pár.. akkor majd kialakul és jó lesz
Na de én ezt nem értem.. mi értelme van ennek?
Nem szeret.. szerelemből, max tetszem neki, de össze akar velem jönni..?!
Mások azt mondják, hogy ez azért van, h ne legyen az, h össze jövök mással.
Egyszóval "lecsapott rám"
Ti is így gondoljátok?
Vagy ezt miért kell így megoldani?
Mi a teendőm?
Mondd neki, hogy ismerkednetek kell még, mielőtt összejöttök... Ha te is akarod, akkor beszélj meg vele találkozót/randit, és akkor ki fog alakulni. De nem lehet így nulla ismeretséggel belecsapni a lecsóba, mert ki tudja, lehet hogy már együtt vagytok mikor kiderül róla vmi olyan ami miatt eleve össze sem jöttél volna vele, és ilyenkor hogy szakítasz? Ismerkedjetek, kialakul majd. Addig is, NE ismerkedj más srácokkal, hogy tényleg ne legyen az h összejössz mással mert akkor (jogosan?) kiakad. Ha meg kiderül, hogy nem olyan amilyenre számítottál, elhajtod és kész.
Igen, igaza van, kialakul, de nem kapcsolat közben. Én is jöttem úgy össze sráccal hogy alig ismertük egymást, és nagyon megbántam, mert kapcsolat közben derült ki egy csomó olyan dolog ami hát... normális esetben instant viszlát lett volna.
Ha meg minden rendben van vele, akkor is hagyj egy kicsi időt neki, hogy jobban megszeressen/belédszeressen, illetve hogy ő is megismerje hogy milyen vagy, nehogy az legyen hogy egy hónap után meg ő dob téged mert "nem olyan vagy amilyenre számított".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!