Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni az ilyen esetekben?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy meleg vagyok, és kerültem már többször is olyan kínos helyzetbe, hogy egy lány "közelebb" akart kerülni hozzám/ a barátnőm akart lenni. Egy szerelmet is vallott.
A kérdésem az hogy mit tudok tenni, hogy tudom visszautasítani őket kedvesen, de anélkül, hogy nyíltan mondanám hogy meleg vagyok (mert nem akarom hogy tudja bárki a barátaimon kívül, a családom se)? Nem igazán jut eszembe semmi megfelelő válasz erre a helyzetre.
Lehetőleg normálisan válaszoljatok, köszi
17f
2018. jún. 17. 22:16
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem illünk össze, én nem érzek így, nem vagy az esetem (de szépnek talállak)...
Szóval a sablonszövegek, de ne aggódj tényleg működnek.
22F
2/4 anonim válasza:
Cserélnék veled... Én sajnos nem jövök be a lányoknak, de már próbálkozott nálam egy meleg csávó, pedig nem vagyok meleg.
3/4 anonim válasza:
Azt is mondhatod kifogásnak, hogy neked más tetszik.
4/4 anonim válasza:
És ha azt mondanád, hogy “bocsi de foglalt vagyok”? Vagy “bocsi de van barátnőm”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!