Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány és úgy érzem én is tetszem neki.Az a gond, hogy nem tudom hogyan mondjam el neki és mindjárt itt a nyári szünet.Mit tegyek?
2018. jún. 14. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele, hívd el valahova. Aztán már sínen is vagy ;)
2018. jún. 14. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Hívd el valahova és akkor mond el neki. Jobb ha elmondod és nem tartogatod magadban mert ha nem lépsz akkor ő sem fog
2018. jún. 14. 15:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk olvasd el azokat a valszokat amiket ugyan erre a kerdesre adtunk ezelott olyan 7000-szer kb.
2018. jún. 14. 15:46
 4/4 anonim válasza:

Ez attól is függ, hány éves vagy.

Sajnos én is így jártam, hogy valaki már két éve tetszik, egyszer a barátnőm megírta neki, hogy tetszik nekem, erre azt írta, hogy ja, én is létezem? Lehet jobban jártam volna, ha saját magam mondom el, de arra nincs bátorságom, és már nem is lesz ezek után. Jelen pillanatban abban reménykedem, hogy ezt ő olvassa. Szerintem minél előbb mondd el neki, és fő, hogy tőled tudja meg, ne mástól (13/lány)

2018. jún. 16. 11:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!