Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkorom sötét tettét, hogy valljam be a szeretett lánynak?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit csináljak, ezen filózok.
Nagyon szeretem az állatokat, manapság igen, mert már nagyobb vagyok.
8-9 éves koromban viszont rettentő kegyetlen gyerek voltam és vízbe fojtottam egy macskát.
Vissza gondolni is rossz, főleg, hogy általában minden macska megtalál, mikor sétálok vagy valami.
Nem tudom, hogyan lehetne ezt elmondani a barátnőmnek.
2018. jún. 10. 22:41
11/14 anonim válasza:
Szerintem az a lényeg, hogy ma már nincsenek ilyen gondolataid (mert akkor szociopata/pszichopata lennél (és nem egy "aberrált idióta" ahogy előttem írta valaki)). DE nem mindenki gondolkodik így, mivel neki is vannak macskái, így nem biztos hogy jól viselné. Lehet, hogy kiskorodban csak kíváncsi voltál és túl messzire mentél, vagy nem fogtad fel a valódi súlyát, ilyesmik. Én lehet hogy inkább várnék még, de mivel te ismered a barátnődet, így te tudod megítélni, hogy hogyan reagálna. Azt viszont érzékeltesd vele, hogy már megbántad, és hogy szereted az állatokat, azóta nem tettél ilyesmit stb... hogy azért mégse rémüljön halálra szegény.
12/14 anonim válasza:
9-es vagyok...A 11-es válaszolónak üzenem, hogy nem szoktam dobálózni a szociopata, pszichopata kifejezésekkel, mert évekig emberi kapcsolatok- és érzelmek elemzéséből éltem. Tévesen sokan az aberrált kifejezést csupán a szexulitással kapcsolják össze, pedig lényegében csak a szokásostól rossz értelemben eltérőt jelent. De valamilyen szinten igazad van, a lényeg, hogy aki embert vagy állatot kínoz, az egy beteg ember. Mindegy hogy hívjuk.
13/14 anonim válasza:
Miért folytottad vízbe? Direkt? Véletlenül? Volt rá okod?
14/14 anonim válasza:
A gyerekek elég sok esetben barbárak; :-/ mi egereket, bogarakat, csigákat gyilkoltunk, míg megtanultuk, hogy ez nem helyes. Most meg már nem teszünk ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!