Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Sötét hajú és szemű lány és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sötét hajú és szemű lány és szőke kék szemű fiú nagyon idiótán mutat?

Figyelt kérdés

Egy ilyen kinézetű fiúval alakulgat valami, én pedig inkább ilyen "sötét" vagyok (mármint nem agyilag :D), a bőröm is kicsit bronzosabb, mert édesanyám spanyol. Nekem meg sem fordult a fejemben,hogy hogyan mutathatunk(és még most sem szempont, csak elgondolkoztatott, hogy vajon mások tényleg így látnak-e minket) egészen addig amíg egy barátnőm beszólt,hogy ez így elégge fura párosítás, a többiek pedig helyeseltek. Tényleg ennyire rosszul mutat egy ilyen páros?

17/L

2017. nov. 6. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, ha a "barátnőd" beszólt, akkor tényleg nagyon gázok lehettek, inkább ne jöjjetek össze. Gusztustalan, és visszataszító lenne, minden ember aki rátok néz elhányná magát. Két ennyire különböző kinézetű ember közt nem lehet jó kapcsolat. Ezt brit tudósok állapították meg. (remélem nem gondoltad teljesen komolyan a kérdésed :D)
2017. nov. 6. 20:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezen jót nevettem.:D Tudom, hogy nem múlik ezen semmi,én magam sem látok benne problémát, csak rossz érzés, hogy a barátnőim ilyen butaság miatt nem támogatnak. Kérlek ne nézzetek hülyének a kérdés miatt, kicsit pihent agyú vagyok ma.:D Mégegyszer köszönöm utolsó, jót nevettem, ment a zöld pacsi.:D
2017. nov. 6. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy megnevettettelek :D Nem nézlek hülyének, de a "barátaidat" annál inkább. Nem is értem miért nem szerzel normális barátokat. Biztos csak irigyek.
2017. nov. 6. 20:47
 4/5 anonim válasza:
100%

Ezen tényleg ne múljon, hogy összejöttök-e vagy sem.

De szerintem nem is mutatna idiótán, igazán különleges kontraszt. :)

2017. nov. 6. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen barátaid vannak? Szerintem aki (k) emiatt nem támogat(nak) azok nem is igazi barátnők.
2017. nov. 7. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!