Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "cicafiús" vagyok? XD
18 éves srác vagyok, kb 180 cm magas, 55 kg. Általában fekete dolgokat szeretek hordani, és közép hosszú, "szembe lógós" hajam van. Elég sokféle zenét meghallgatok, pop --> rock-ig bezárólag.
Személyiségem alapján eléggé zárkózott srác vagyok, nem igazán szerettem sosem a középpontban lenni, nincs is sok barátom. Kockának mondom magam, jól tanulok.
Picit lányosnak mondanám magam, mivel sokat törődök fiúként pl a hajammal, illetve érzelgősebb vagyok, könnyen meg tudnak bántani az emberek. Sok női előadót (Beyonce, Taylor Swift) hallgatok.
Ezek alapján mondta rám egy lány hogy "cicafiús" vagyok, de nem sértően, hanem olyan.. aranyosan. Milyen az a cicafiú? xD Tényleg az lennék? Ez valakinek bejön? xd
Kis cuki vagy, annyit tesz.:DD
(De nagyon vékonyka lehetsz, nem biztos, hogy egészséges.:/)
Elfújta a szél.
Így lett nagy kasszasiker XD
Az eredettörténet.
Szerintem úgy értette, hogy aranyos vagy. :)
És az 55 kg nagyooon kevés, veszélyes ha ilywn vékony vagy és nem twsz jót az egészségednek sem. :/ Próbálj valamennyit hízni szerintem.
Beyonce nem lányos előadó. A hip hop miatt sok srác hallgatja.
Amúgy ez a cicafiú nagyon friendzone szagú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!