Ti is idegbajt kaptok a cicafiús/lányos emos meg az ezekhez hasonló stílusoktól?
Nem bőrkabátot,hanem műbőrkabátot hordanak:D bár az a magunkfajta rockerek védjegye,de minden rocker ruházati dolgot(pl tornacipő,szaggatott nadrág,bőrkabát,szegecsek) lekorcsosítanak mostanság..:(
És igen,nekem is elegem van már belőlük:D
:)) Látom jól felhúztad magad, kedves kérdező :D
Amúgy egyetértek, én is rosszul vagyok tőlük. Mondjuk nekem a napi rosszullét 2x is garantált a 3-as metró proli-cigány-csöves utazóközönsége miatt, de még mindig nem tudom magam rajta túltenni, hogy miket nem képesek magukra húzni az emberek, meg hogy el tudják csúfítani az amúgysem túl szép fejüket...
Én nem is a külsejük miatt undorodom az ilyesféle stílusú emberektől, mivel nem külső alapján ítélek. De a legtöbb, amilyen viselkedésformát mutat: borzalmas! Rettenetesen egoisták, azért, mert márkás cuccaik vannak. És sokan mélységesen lenézik azt, akinek nincsenek. Nos, én meg őket nézem le emiatt, mert belül semmi emberi érzésük nincs, divatból, nagyzolásból hordanak ilyen ruhadarabokat, nincs stílusuk. Pedig pont az öltözködési stílussal lehet a legjobban kifejezni a belsődet. (a cicafiúkról és lányokról beszéltem)
A bmxesekkel nekem nincs bajom.
Az emósok meg feltűnési viszketegségben szenvednek, azért, mert leszarták a szüleik őket.
Nekem se nagyon jön be.
A vasalt haj nekem csak ázsiai fiún tetszik.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!