Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom, hogy mit akarok....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mit akarok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel 2 éve nagyon jóban vagyunk ,mindent megbeszélünk . Amikor megismerkedtünk Ő szerelmes volt belém de én csak barátként kezeltem pedig én is éreztem valamit de féltem . Várt rám majdnem egy évet aztán megunta és lett egy barátnője (később elmondta ,hogy nem szerette..szakított is vele hamar) és nekem nagyon rosszul esett ,hogy már nem velem foglalkozott (tudom ,hogy miattam és ,hogy csak játszottam vele:(() aztán nekem is jött más és pár hónapig nem beszéltünk aztán hirtelen megint nagyon jóba lettünk ..minden nap órákat beszélgettünk ,találkoztunk aztán egy buliban elcsattant egy csók két héttel később megint ,ami jó volt de leállítottam es elmentem tőle nem tudom miért de nekem ez nem megy ..mit csináljak szeretem de mégsem

2018. jún. 9. 14:34
 1/3 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok ő meg 17
2018. jún. 9. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Hát te nagyon gyerek vagy még...az a baj h nem tudod hol kell kibújni az internet mögül és a valóságban együtt eltölteni azokat az órákat. Mert különben élőben ugyanolyan "idegen" lesz számodra mint más. Szegény pasinak meg nagyon bejöhettél, de te csak a számítógép előtt érezted a rózsaszín ködöt.
2018. jún. 9. 14:55
 3/3 anonim válasza:
Egyszer élünk.Attol hogy járni kezdesz valakivel nem kell férjhez menned hozzá. Ha pedig nem müködik köztetek akkor szakits vele ha ő tényleg szeret téged akkor megfogja érteni a döntésedet.
2018. jún. 9. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!