Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez jelenthet valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

Egyik hétvégén kimentem a barátaimmal koncertre és kiültünk beszélgetni.

Volt egy fiú akit hívtam és volt egy lány (a barátnőm) aki hívott egy fiút.

A barátnőm mondta hogy összeillünk meg hogy az uram bedugja nekem (a sapkám végét) és direkt a másik irányba nézett és mondtam neki hogy direkt nem néz ide akkor rámnézett és mosolygott.

Meg mondtam hogy majd küldök képet ahogy alszom (csak viccből mondtam, mert én akkor még aludtam mikor ő már dolgozni ment) és másnap reggel pedig megkérdezte hogy hol az a kép amit mondtam.

2018. jún. 3. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egyértelmű :D

De rajtad áll, hogy engeded-e neki a közeledést vagy nem.

2018. jún. 3. 21:39
 2/3 anonim válasza:

Sokszor vannak úgy a fiúk, hogy kellegetik magukat, de komolyabb szándék nélkül néznek a lányra. Velem is megesett, hogy mindenbe próbáltam belemagyarázni azt, hogy összeillünk, meg tényleg szeret, meg hasonló sületlenségek.

Mondanom sem kell, pofára estem.

Nézd, amit én tanácsolok: ne várj sokat ettől. Ne számíts semmire, ne keresd a társaságát.

Annál nagyobb lesz a meglepetésed, ha ő keres és esetleg többet akar.

De egyelőre hagyd pihentetni a dolgot, komolyan. Ne számíts semmire, és akkor nem csalódhatsz!

2018. jún. 3. 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:
2-es nincs igazad. Azért mert egyszer nem jött össze, még nem általánosíthatsz.
2018. jún. 4. 02:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!