Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért tetszett meg egy csúnya...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszett meg egy csúnya fiú?

Figyelt kérdés

Magam sem értem. Eddig nem tetszett és már annyi szó volt róla hogy hirtelen aranyosnak gondolom és megtetszett. Ez napról napra rosszabb és nem értem miért... szerintem esélyem sincs nála, nem azért mert ronda lennék, csak szimplán, ő 1 évvel idősebb és nagyon érett, simán kislánynak gondolhat. Bár egy ideje sokat néz, nem tudom azt jelenti-e hogy esetleg tetszek neki. Mit csináljak? Tanácstalan vagyok, segítsetek.

17/L

2018. jún. 2. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tuti, hogy tetszel neki, próbálj meg ráírni vagy jelezni neki ezt valahogy. 1 év nem nagy különbség.
2018. jún. 2. 22:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy miért tetszett meg? Amiért egy szép, vagy egy átlagos.
2018. jún. 2. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a személyisége tetszett meg neked, és attól szépült meg a szemedben. Nincs ezzel baj. A leírásból úgy gondolom, hogy te is tetszel neki. Mosolyogj rá, köszönj neki, kezdetnek ez is megteszi
2018. jún. 2. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele, írjál rá :D ha ő is néz téged, akkor biztosan tetszesz neki
2018. jún. 3. 01:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csunya fiu xdd a baratnoidnek max .. neked tetszik o kulsore is.
2018. jún. 3. 07:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon az elit kategória, magas, általában elegánsan öltözködik, ing, van hogy öltöny, okos, zenél is, táncol. Én alacsony vagyok, nem sportolok, nem zenélek, nem egy a baráti körünk. De hátha esetleg valami jó kisül belőle :) Egyébként a szünetben lesz egy közös hetünk (ilyen sulis tábor), remélem ott sikerül összebarátkoznunk.
2018. jún. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!