Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszett egy srác de most már a haverja tetszik, nagyon gáz a helyzet?
Kb fél évig nagyon szerelmes voltam egy srácba,ezt ő is tudta de nem akart tőlem semmit,aztán feladtam a próbálkozást és most kb 1 hónapja megtetszett a legjobb haverja és emiatt nagyon rosszul érzem magam...Ez nagyon gáz?(a srác nem tudja)A legjobb barátnőmnek se mertem
még elmondani
A sráccal, akibe szerelmes voltál, nagy eséllyel kínos lesz az elején találkozni, de nem volt köztetek semmi, szóval nem mondanám gáznak. Főleg ha a sztori már elég régi.
Aki most tetszik, azzal kapcsolatban tisztázd le magadban, hogy miért, nem-e sima fellángolásról van szó. Ismeritek egymást egyáltalán? Jól érzed magad vele? Ha igen, ne üldözd, hogy szerelmes vagy belé, mint a másiknál, mert taszító szokott lenni, ha valaki rátapad a másikra. Lógjatok együtt, ismerkedjetek, aztán majd úgyis lesz valami.
Nem gáz, beleszerrettél és ennyi :)
Hány éves vagy?
Ha szeretnél beszélj a barátnőddel, ha kiakad az az ő baja az igazi barátnők meghallgatják egymàst segítenek egymàsnak bârmi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!