Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennetek ilyenkor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennetek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit nagyon szeretek és ő is azt mondja hogy szeret. Tudni kell hogy csak Interneten beszélgetünk és még sose taliztunk de tervezzük. Ő még sose csokolozott és meg én se és megbeszéltük hogy ha talizunk mindkettőnknek meglesz az első. Egyszer megkérdeztem hogy milyen kapcsolatban vagyunk erre azt mondta hogy: szeretjük egymást de nem vagyunk együtt. És ő elég gyakran találkozik más srácokkal. Ennyit a háttérről. Történt ma higy talizott egy sráccal, ma el se köszönt úgy ment el. Mikor hazajött. Elmesélte hogy a srác megcsókolta. Én teljesen össze törtem. Most épp próbál vigasztalni kissebb sikerrel, és folyton mondja hogy szeret meg minden de én annyira nem hiszek már neki. Mert mostanság Elég hosszú idő telik el amialat vissza ír. Ti mit tennetek? Nem mintha megfogadnám csak érdekel

16/F

2018. jún. 2. 19:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Sokat nem tudsz, sajnos ennek úgy tűnik annyi. Az, hogy a neten azt írja valaki 16 évesen, hogy szeret, nem jelent semmit, olyan mintha azt írná szia. Valaki gyorsabban lépett, gondolom vele alakul valami.

Ha van kedve hozzá, azt még megpróbálhatod, hogy minél gyorsabban egy találkát összehozol vele, és talán élőben meglátjátok mi lesz, de ez is eléggé utolsó lehetőség kategória.

2018. jún. 2. 19:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Sejtettem hogy valami ilyesmi lesz... De azért Köszi
2018. jún. 2. 19:48
 3/4 CLH15 válasza:
háát, azt elhiszem hogy tetszik, de szeretet ez azért nem. ha taliztatok már és minden passzol akkor szereted. ez sok dologtól függ, az illata, ahogy csókol, a hangja, a mozgása, a beszéde. ha a kémia nem passzol akk abbol nem lesz hosszu tavon semmi. de visszaterve a kerdesedre, ha nem ir vissza rogton az annyit jelent hogy mar nem erdekled annyira, volt velem is mar igy es szar erzes de nem lehet mit tenni sajnos. figyelj arra hogy ne fojtsd meg az erzeseiddel, inkabb varj amig "elengeded" magad nala. eloszor talizzatok, beszeljetek, ismerjetek meg egymast szemelyesen es azutan hogyha meg mindig tetszel neki es biztos lesz magaban akk azt eszre fogod venni es akk te is lehetsz nala olyan amilyen es kimutathatod az erzeseidet. viszont ha korabban teszed akk lehet h elijeszted ezzel es akk csak te fogsz csalodni. csak egy tipp, azert remelem hogy lesz vmi köztetek, sok sikert! :)
2018. jún. 2. 22:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szeretett volna igazán akkor az a csók jelenet nem történt volna meg. Ezt te is tudod legbelül.
2018. jún. 3. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!