Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom, nagyon jóban vagyunk, viszont a barátnőm 2 hét után ma elmondta, hogy együtt van vele, és nem tudom mit tegyek, mert holnap mentem volna a fiú barátommal moziba...

2018. máj. 16. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátok nem mehetnek együtt moziba?
2018. máj. 16. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj el, és puhatold ki, mi is a helyzet, hátha a barátnőd csak kiszínezte a dolgot...
2018. máj. 16. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
90%

Tehát ha jól értem, ez a fiú barát, nem teljesen barát !?

Mert ha tényleg csak az, akkor nem kéne, hogy ez zavarjon, főleg ha régebb óta ismered már, nincs abban semmi, hogy elmentek moziba.

2018. máj. 16. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:

mondd ezt a lánynak aki elvileg a barátnője a srácnak... :D főleg tiniknél, szerintem meg tudná fojtani egy kanál vízben a kérdezőt..

kérdező!

randiként beszéltétek meg, vagy csak úgy moziztok? máskor is voltatok már kettesben valahol?

barátnődnek mondd meg, sokkal rosszabb ha valaki lát titeket együtt és "beköpnek" neki.

ha pedig többet érzel iránta, mint barát, inkább mondd le a mozit. (bár előtte azért megkérdezném a srácot hogy mi a helyzet a barátnőjével)

2018. máj. 16. 19:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Szeretem a személyiségét a srácnak, azaz szeretem őt, és a barátnőm meg tudja, hogy mentünk volna moziba, miutan viszont mondtam a barátnőmnek hogy lemondom szerintem a mozit, csak annyit mondott, hogy oké, mert ez őt nem érdekli
2018. máj. 16. 20:18
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként megbeszéltük, hogy barátokként megyünk moziba, tehat nem is azzal lenne a baj
2018. máj. 16. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Annyi dolog lehet itt, hogy csak na. Lehet, hogy a barátnődnek is bejön a srác és azt kamuzta, hogy együtt vannak, mert nem akarja, hogy elmenj vele moziba. Azt mutatja, hogy nem érdekli, pedig nagyon megsértődne, mert sok tininek már az kemény love-ot jelent, ha a srác köszön a lánynak. Szerintem viccesen mondd azt a srácnak, hogy: Na, nem is mondod, hogy jartok xy-nal? Ejnye!... Szerintem barátként simán megteheted, és legalább kiderül az igazság.
2018. máj. 18. 02:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!