Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok valahogy segíteni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok valahogy segíteni? Nem tudom mit tegyek!? Van egy fiú akivel messengeren beszélek és. ⬇️⬇️

Figyelt kérdés
Még nem találkoztunk de már szerelmes vagyok belé és ő is belém... És találkozni akarna, de én nem annyira több okból is az első az h félek attól h most túl jónak gondol és előben meg nem úgy látna... A másik pedig az h elég messze lakunk és ha taliznank onnantól csak nehezebb lenne osszehozni az egészet és most nem tudom mit kéne tennem... ☹️Valaki esetleg volt már ilyen helyzetben vagy valami tippet tudtok adni..? 😏 Ha igen előre is köszönöm!

#fiú #lány #szerelem #távolság #bizonytalanság...
2018. jún. 2. 10:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én 16,

ő 18

2018. jún. 3. 14:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Távkapcsolat nem működik hosszútávon. Eleinte szép és jó, de utána rájöttök mindketten hogy mennyire nehéz életben tartani a kapcsolatot. Úgy jó ha gyakran látod a barátod. Ha találkozol vele akkor megnehezited a saját helyzeted a későbbiekben. Szerintem fejben próbálj lemondani a dologról amíg lehet. (kicsivel több mint fél évig voltam távkapcsolatban, borzasztó érzés a másik hiánya folyamatosan) 16/f
2018. jún. 3. 20:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Távkapcsolatom még nem volt, de kétszer is végigmentem, amin most te.

Egyik alkalommal 16 évesen kezdtem el beszélgetni egy nálam azt hiszem 7 évvel idősebb fiúval... az elején minden rendben ment, szimpi volt, tetszettem neki... szerelmes lettem belé. Legalábbis akkor azt HITTEM. Mai szemmel már nem gondolom úgy, hogy az szerelem volt, csupán jól esett hogy egy srác észrevett és törődött velem...

8 hónapon keresztül chateltünk. Kérleltem, hogy találkozzunk, jöjjön el... nem jött... egy idő után már kevesebbszer keresett, végül már odáig fajultak a dolgok, hogy több hónapig nem is keresett... több mint fél év után rámírt... találkozni akart...

de ez a hajó már elúszott. 🤷🏼‍♀️ (Remélem idetéved a kérdés alá az illető és magára ismer!)

A másik alkalommal már 18 éves voltam. Szintén neten ismertem meg a korombeli srácot. 5 hónapot beszéltünk, és belé már tényleg szerelmes lettem. Sajnos a távolság és az iskola miatt nem igazán jött össze a találkozó. Plusz azóta neki már párja lett. De azóta is tartjuk a kapcsolatot.

Azt tudom ajánlani, hogy ne húzzatok az időt. Találkozzatok!

A második esetben számomra megoldható lett volna a távkapcsolat, mert egy év múlva felköltöztem volna fel Budapestre, így lényegesen közelebb lettünk volna egymáshoz. Szóval ebben az esetben a távkapcsolat csak átmeneti lett volna. Dehát így alakult :)

Viszont ha nem szeretnél távkapcsolatot, akkor ne találkozzatok, próbáld elfelejteni őt. Nehéz lesz, de nem lehetetlen :)

Bármelyik utat is választod, sok sikert hozzá! :) és ha bármi kérdésed van, nyugodtan írj privátban! :)

2018. jún. 9. 12:11
 14/15 egyetlen_csaszarno ***** válasza:
Szerintem mindenképpen találkozzatok, főleg ha a későbbiekben közelebb költözhettek egymáshoz. Sosem leht tudni, hog mi sül ki belőle.
2018. jún. 9. 12:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok, de nem szeretném elfelejteni és ő se akar engem, ha tehetné ő már most találkozna velem.. 😏
2018. jún. 10. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!