Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok valahogy segíteni? Nem tudom mit tegyek!? Van egy fiú akivel messengeren beszélek és. ⬇️⬇️
Figyelt kérdés
Még nem találkoztunk de már szerelmes vagyok belé és ő is belém... És találkozni akarna, de én nem annyira több okból is az első az h félek attól h most túl jónak gondol és előben meg nem úgy látna... A másik pedig az h elég messze lakunk és ha taliznank onnantól csak nehezebb lenne osszehozni az egészet és most nem tudom mit kéne tennem... ☹️Valaki esetleg volt már ilyen helyzetben vagy valami tippet tudtok adni..? 😏 Ha igen előre is köszönöm!2018. jún. 2. 10:10
2/15 anonim válasza:
Amíg nem találkoztatok, értelmeetlen "szerelemről" beszélni. Élő talákozás után gyakran lelohad a lelkesedés... De jobb túlesni rajta, hacsak nem akarsz életed végéig csak levelezgtni vele.
3/15 anonim válasza:
Mióta beszélgettek messengeren?
És milyen messze laktok egymástól?
4/15 anonim válasza:
Amíg nem találkoztatok személyesen, addig csak egy elképzelt ideálba vagy "szerelmes". Ha meg élőben is tetszik, akkor pedig nincs távolság.
5/15 anonim válasza:
Szerintem találkozz vele, ott minden kiderül. :D
6/15 A kérdező kommentje:
Elég messze lakunk egymástól, de tudom hogy néz ki és tetszik.. És már több mint két hónapja beszélünk
2018. jún. 2. 15:59
7/15 anonim válasza:
Pl Félúton találkoztok az simán jó, ha messze is laktok akkor sem olyan vészes, esetleg nyáron balaton, vagy ilyesmi.
8/15 A kérdező kommentje:
De nem merek találkozni vele... Meg ha esetleg össze jönnénk akkor alig tudnánk találkozni..
2018. jún. 2. 19:08
9/15 anonim válasza:
Akkor majd csendben elhal a dolog, ha visszautasítod.
10/15 anonim válasza:
Szerintem egy találkozót megejthetsz, nincs mitől félned, rosszabb nem lesz, szerintem folytatható, de ez sokmindentől függ. Kb hány évesek vagytok? Jogsitok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!