Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez már szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez már szerelem?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel barátok vagyunk.

Hasonló az érdeklődési körünk, a személyiségünk, és mindketten fájdalmasan gyerekesek vagyunk.

Suliban is szokunk beszélgetni néha(szinte minden nap, csak keveset), de Messengeren rengeteget, hetente többször, általában órákig, valami nettó hülyeségről, amit, ha mások látnának valószínű kiakadnának, hogy-hogy lehetnek valakik ilyen idiótákXD. Van, hogy együtt megyünk ki a buszmegállóba, és arra is volt már példa, hogy a buszunk mindkettőnknek későn jött, így kb 1-1,5 órát ácsorogtunk, és beszélgettünk.

Nem érzem, hogy különösebben zavarban lennék, mikor vele beszélgetek, nem repkednek a pillangók a gyomromban, és nem leszek féltékeny, ha más lányokkal látom beszélgetni.

Viszont, akár élőben, akár chaten, ha elköszön, szomorú leszek, ha nem ír rám, elkezdek azon agyalni, hogy vajon mondtam/tettem-e valami rosszat, ami miatt utál engem. Ha nincs velem, hiányzik, nagyon félek attól, hogyha befejezem a gimit, akkor nem látom többé és örökre eltűnik az életemből.

Szerinte is, és mások szerint is többet mosolygok, ha vele beszélek(bár ezt nem tudom hogyan állapítják meg, mert szinte mindig mosolygok/nevetek/röhögök:D), és elvileg sokat emlegetem mostanában.

2018. jún. 1. 20:36
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, meg szoktam róla ábrándozni órákon, meg így itthon egyedül, és néha elképzelem milyenek lennénk együtt.
2018. jún. 1. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Hívd fel Macit Lacit és Bubut, ők segítenek biztosan.
2018. jún. 1. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha sokat emlegeted akkor a tudat allattidba már táplálsz iránta érzelmeket:) csak elő kell hozni, és nem tagadni. ^^
2018. jún. 1. 20:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen ez szerelem :)
2018. jún. 3. 09:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Wow, akkor, ha ennyien azt mondják, akkor már szinte biztos, suliban is havercsajoknak már feltűnt, az egyik, aki ilyen téren elvileg vak, ő is észrevette.😅
2018. jún. 3. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy csajjal nálam is ez van csak én fiú ként vagyok így. Tudom kibe szerelmes és csak viccelodes szinten van az hogy "szeretjük" egymást 🙁 De a legjobb a barátom
2018. jún. 3. 16:15
 7/7 A kérdező kommentje:

Nekem is tudta, hogy kibe voltam belezúgva, meg még segített is, aztán valahogy úgy alakult, hogy el kezdett tetszeni.

Szóval ne aggódj van remény.:D

Az én oldalamról viszont ez kérdéses.:S

2018. jún. 3. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!