Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb a lány?
Figyelt kérdés
Szóval, az gáz, ha lányként 3-4 hónappal idősebb vagyok a srácnál, akivel alakulgatunk? Külső szemlélőnek ez nem tűnik fel, mondjuk áldásom arra, aki ennyi korkülönbséget előzetes tudás nélkül megsaccol. A fiú érett, és mindenben passzolunk. Nyilván nem fogom "lekoptatni", ha gáznak találjátok, és tényleg csak a véleményetek érdekel.2018. máj. 30. 20:44
1/6 he84 válasza:
Ne érdekeljen mások véleménye, akár látszik kívülről a korkülönség, akár nem! Az a lényeg, hogy ti nektek ez megfelel, akkor pedig más nem számít, még a több éves korkülönbségek se! Ha ti így is jól megvagytok, akkor hajrá! A 3-4 hónap különbség pedig semmiség!
3/6 anonim válasza:
Hello, én akivel alakulgatok *próbálok vele összejönni* 10 hónappal fiatalabb nálam.
Rajtunk látszik, hogy én kb 1 évvel idősebb vagyok nála, kb az öcsémnek néz ki, mivel hasonlítunk is kicsit.
Egyébként nálunk egyikünk se érett, mindketten nagyon gyerekesek vagyunk, többek közt ezért is bírjuk egymást.
4/6 anonim válasza:
Nem gáz, megérteném ha esetleg évek kérdése lenne de a hónapok nem számítanak. Sőt még szurkálódhatsz is vele, hogy "Én vagyok az idősebb, nekem van igazam!" vagy valami hasonló, légy rugalmas. :)
5/6 he84 válasza:
Az évek se számítanak, ha jól megvannak! De már feljebb leírtam.
6/6 anonim válasza:
Egyidősek vagytok, pár hónap senkin nem látszik meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!