Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Idősebb a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb a lány?

Figyelt kérdés
Szóval, az gáz, ha lányként 3-4 hónappal idősebb vagyok a srácnál, akivel alakulgatunk? Külső szemlélőnek ez nem tűnik fel, mondjuk áldásom arra, aki ennyi korkülönbséget előzetes tudás nélkül megsaccol. A fiú érett, és mindenben passzolunk. Nyilván nem fogom "lekoptatni", ha gáznak találjátok, és tényleg csak a véleményetek érdekel.
2018. máj. 30. 20:44
 1/6 he84 ***** válasza:
Ne érdekeljen mások véleménye, akár látszik kívülről a korkülönség, akár nem! Az a lényeg, hogy ti nektek ez megfelel, akkor pedig más nem számít, még a több éves korkülönbségek se! Ha ti így is jól megvagytok, akkor hajrá! A 3-4 hónap különbség pedig semmiség!
2018. máj. 30. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igaza van az elsőnek.
2018. máj. 30. 21:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hello, én akivel alakulgatok *próbálok vele összejönni* 10 hónappal fiatalabb nálam.

Rajtunk látszik, hogy én kb 1 évvel idősebb vagyok nála, kb az öcsémnek néz ki, mivel hasonlítunk is kicsit.

Egyébként nálunk egyikünk se érett, mindketten nagyon gyerekesek vagyunk, többek közt ezért is bírjuk egymást.

2018. máj. 30. 21:13
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz, megérteném ha esetleg évek kérdése lenne de a hónapok nem számítanak. Sőt még szurkálódhatsz is vele, hogy "Én vagyok az idősebb, nekem van igazam!" vagy valami hasonló, légy rugalmas. :)
2018. máj. 31. 23:15
 5/6 he84 ***** válasza:
Az évek se számítanak, ha jól megvannak! De már feljebb leírtam.
2018. jún. 1. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyidősek vagytok, pár hónap senkin nem látszik meg..
2018. jún. 7. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!