Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátom, akit nem régóta ismerek, de nagyon jóba lettünk, és lekapott. Mit tegyek? Bővebben lent
Idősebb srác? Csak etet szerintem. Én elengedném a helyedben, bocsi:(
Ja és a lekapott kifejezés annyira ronda, nem nőies/lányos, persze úgy fejezed ki magad, ahogy szeretnéd :)
Uhum, így másabb a helyzet picit. Hát figyelj, ha nincs meg a barátnőjével az a bizonyos párkapcsolat, akkor ne legyen vele... A barátnőjével szemben ugye nem volt fair, hogy mással csókolózott.
Szerintem, ha nem volt ittas, és megcsókolt, azaz ő kezdeményezte, akkor valószínűleg többet akar, viszont érdemes lenne a srácnak átgondolnia, hogy hányadán is áll, és mit is akar, mert szerintem így ez nem pálya.
Tényeg:
- részeg lány- gyomorforgató
- nem rég óta ismered,tehát a srác nem lehet barátod
- barátok nem csókolóznak
- aki megscalja a párját, undorító féreg és normális ember messziről kerüli az ilyet. Tehát sorold magad kedved szerint oda, ahovaa akarod...
Mit tegyél? Változtass, és legyen benned női tartás, így csak egy csókos ribi leszel, akit bárki lekaphat, cska mert kedveli. Nem vagy tiszteletre méltó
Ja, és keress tisztességes fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!