Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy barátom, akit nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom, akit nem régóta ismerek, de nagyon jóba lettünk, és lekapott. Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés
elmentünk bulizni, és elkezdtünk iszogatni, ő nem ivott sokat, én viszont nem nagyon emlékszem, csóknál több nem volt, ez tuti, viszont nagyon jót beszélgettünk, meg tényleg nagyon nagy bizalommal fordult hozzám, és nekem másnap annyit mondott, hogy hát gondolhatnám miért tette, szinte józan volt, és nagyon megkedvelt. Viszont neki barátnője van, de mesélte, hogy nem tudnak beszélgetni, nincs köztük az a bizonyos párkapcsolat. Én nem értem, többet akar?
2018. máj. 28. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
78%

Idősebb srác? Csak etet szerintem. Én elengedném a helyedben, bocsi:(

Ja és a lekapott kifejezés annyira ronda, nem nőies/lányos, persze úgy fejezed ki magad, ahogy szeretnéd :)

2018. máj. 28. 16:14
 2/8 A kérdező kommentje:
egyidősek vagyunk, akkor úgy fogalmazok - megcsókolt :D
2018. máj. 28. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Uhum, így másabb a helyzet picit. Hát figyelj, ha nincs meg a barátnőjével az a bizonyos párkapcsolat, akkor ne legyen vele... A barátnőjével szemben ugye nem volt fair, hogy mással csókolózott.

Szerintem, ha nem volt ittas, és megcsókolt, azaz ő kezdeményezte, akkor valószínűleg többet akar, viszont érdemes lenne a srácnak átgondolnia, hogy hányadán is áll, és mit is akar, mert szerintem így ez nem pálya.

2018. máj. 28. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Biztosan akar valamit, ha ezt mondta. Viszont addig ne menj bele, míg nem szakított a barátnőjével.
2018. máj. 28. 16:37
 5/8 A kérdező kommentje:
ha józan lettem volna, a csók se történik meg, én nem tudtam hogy akárhogy is vonzódik hozzám, azt hittem hogy barátságzónában vagyunk.. úgy lettünk barátok hogy discoban random együtt táncoltunk.. bár akkor nem volt semmi, de kicsit nyomult, és aztán lettünk jóba, de aztán a buli után is hazavitt, meg tök kedves volt, és mondtam hogy beszéljük meg, de csak annyit mondott, hogy minek, hisz még lesz folytatása
2018. máj. 28. 16:45
 6/8 anonim ***** válasza:
25%

Tényeg:

- részeg lány- gyomorforgató

- nem rég óta ismered,tehát a srác nem lehet barátod

- barátok nem csókolóznak

- aki megscalja a párját, undorító féreg és normális ember messziről kerüli az ilyet. Tehát sorold magad kedved szerint oda, ahovaa akarod...

Mit tegyél? Változtass, és legyen benned női tartás, így csak egy csókos ribi leszel, akit bárki lekaphat, cska mert kedveli. Nem vagy tiszteletre méltó

Ja, és keress tisztességes fiút.

2018. máj. 28. 22:41
 7/8 anonim válasza:
Vezesd rá a szüleid!
2018. jún. 1. 08:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Megkéne beszélned a barátoddal hogy te hogy gondolod a dolgokat.. Hogy a csók nem ok, hiszen neki barátnője van.. Tegye tisztába a dolgokat, ne tartson több vasat a tűzben mert ez nem tisztességes.. Már elnézést.
2018. jún. 2. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!