Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lennék?
Tudom, erre nincs egy meghatározott definíció, vagy szerelemmérő készülék, sem 100%-os szerelmi diagnózis...
De majd' megőrít az érzés, és tudni akarom, hogy mi is ez pontosan.
Ritkán találkozunk; elfoglaltság, távolság, sötöbö... a közelében eddig mindig tele voltam kételyekkel, úgy gondoltam, kár is erőltetni, úgysem lesz ebből semmi... főleg, hogy sokszor összekapunk még így is, és általában a viták végén semmi nem oldódik meg - két dudás egy csárdában.
Nade. Már egy jó ideje, hogy nem láttam, és erős hiényérzet jelentkezett nálam. Sokat gondolkodok róla, a napom elég jelentős részében... rengeteg dolog van, amiről eszembe jut, és bár már többször is felmerült bennem, hogy nem illünk össze, valahogy a lehetetlennel vált egyenlővé ezt közölnöm vele, vagy egyáltalán bármivel is felpiszkálnom a lelkivilágát...
Most akkor ez szerelem? Mert azt is tudni kell, hogy én elég szeretetéhes vagyok, szóval könnyen lehet, hogy csak a valakihez tartozás vált ki ilyen érzéseket...
Másrészről, ha ez mégis szerelem, egy ilyen furcsa kapcsolattal mégis mit lehet tenni?
A szerelem létezik,csak sajnos múlandó..
Véleményem szerint nem vagy az,mert aki szerelmet érez a másik iránt annak a lelke túlcsordultig televan szeretettel,éjjel-nappal a másikra gondol,olyan mint egy drogos, rosszul érzi magát ha nem lehet a szerelmével,még néha akkor is úgy érzed hogy hiányzik mikor ott van veled :) bármit megtennél érte, ilyesmik. És szerintem mikor megvan az az érzés akkor tudatosul az emberben hogy ,,igen,ez az az érzés amiről ódákat zengenek,szerelmes vagyok'' ☺
Amiről a #2es írt, az valóban létezik. Kb öt hónapig. Az a rózsaszín köd időszak, amikor minden happy, de egy idő után le kell szállni a földre. Egy normális kapcsolatban a rózsaszín köd érzés egy idő után átalakul egy sokkal mélyebb összetartozás-érzéssé, és ezt nagyon sokan úgy élik meg, hogy "elmúlt a szerelem", és véget vetnek a kapcsolatnak. Pedig ez a normális. Ezért van az, hogy az első 3-6 hónap igazi vízválasztó egy kapcsolatban, mert ekkor dől el, hogy a "rózsaszín ködöt" képes-e továbbfejleszteni az adott pár, vagy csak fellángolás volt.
Szóval itt az a kérdés, hogy az elején volt-e ilyen rózsaszín köd és csak átalakult mély szereteté, vagy soha nem is volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!