Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lennék? Vagy másfajta kötődés ez?
Szia, nem tudom hány éves vagy, de én úgy vélem, hogy nagyon fiatalon nincs még szerelem.
Sőt? Igazából a szerelemben sem hiszek annyira. Szerintem többségében csak érzelmi kötődés van, az pedig elmúlik.
A szerelem csak egy időszakos érzés, és keveseknek van meg arra a képessége hogy hosszú idő után is úgyanúgy szerelmesek legyenek a másikba. Te kötődsz hozzá, szereted, de nem vagy belé szerelmes. Ha egyszer megcsókolna vagy történne valami bensőségesebb, lehet hogy beleesnél.
Én speciel inkább az ilyen kapcsolatot preferálom az életemben. Sokkal őszintébb és "igazabb", mint egy rövidke de heves szerelem/fellángolás.
Pontosan ismered a hibáit, a múltját, a terveit, tudsz nélküle élni, de egyszerűen nem akarsz. Nem azért látod szépnek, és szereted, mert a rózsaszín köd elvakít, hanem mert ismered őt teljesen, és kötődsz hozzá. Megszeretted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!