Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan verjem ki a fejemből?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, osztálytársam már 2 éve, együtt kezdtük a gimit és már elsőre is szimpatikus volt közös társaságunk is van részben és volt hogy ráírtam beszélgettünk és egész jóban voltunk..azthittem talán lehet ez több, mert nagyon tetszik, de barátnője lett és nagyon nehéz. Pár tipp hogy mit csináljak?

2018. máj. 24. 16:52
 1/4 anonim ***** válasza:
(Öld meg a barátnőjét) nem amúgy :D keress valaki mást én is ezt csináltam 16/f
2018. máj. 24. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne találkozz vele. Ismerkedj massal. En is azt csinaltam aztan az aki eddig teccet most feltekenykedik rám. Helyesiras direkt ilyen ne kossetek bele pls
2018. máj. 24. 18:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak nemtudom hol keressek mást...mármint akik a suliba járnak hááát.. de mindegy itt lesz a nyár hátha ez változtat majd (btw még az nyugtat hogy a barátnője el fog ballagni jövőre :D)
2018. máj. 24. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szeretnél a témáról beszélgetni részletesen írj privában. Én amúgy kedves, jó fej 17 éves srác vagyok:)
2018. nov. 18. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!