Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki a fejemből az exem?
Hat en mindig azt mondom h az ido nagy mester ilyen helyzetben.
Igy voltam enis a te korodban.
Nem kell vele talalkozni beszelni, es lassan lassan elmulik es koncentralj egy masikra akinel nem koveted el a mult hibait. Es mikor elfelejted, a masik sokkal jobb lesz, mert mar tapasztaltabban allsz neki a dolgoknak. 21/f
Egyetlen, amit tehetsz, ha nem tudott elmúlni egy év alatt. Én nem azt fogom mondani most, hogy lépj tovább, az idő segít, keress más. Mert talán tényleg ez a legjobb és legkönnyebb megoldás, de látom te nem ezt szeretnéd, ha eddig nem engedted el! :)
Próbáld meg, próbálj vele beszélni. 1 év alatt biztos picit érettebb lettél. Talán belátja a lány is, hogy neked ő tényleg fontos és készen állsz kijavítani a hibáidat. Próba, szerencse.
Ha elbuksz, akkor az újabb csalódással könnyebb lesz továbblépni, illetve a lelkiismereted sem marcangol szét, hogy hülye voltam, nem próbáltam meg legalább.
Hajrá tökösöm! :D
20/F
Ne visszasírd, hódítsd vissza.
Lehet miután sikerült, nem is fog kelleni neked igazán, de erre csak akkor kapsz választ.
Ne félj a kudarctól, lehet fájni fog, lehet térdre kényszerít majd, és úgy érzed majd vége, mert felállni lehetetlen. Ilyen tapasztalatokból, ha sikerül felállni és büszkén viselni a fájdalmat, akkor nagyon erős lehetsz és egyre jobb kapcsolataid lehetnek majd idővel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!