Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beleszerettem. De van barátnője. :c (már megint kitty jön be) 17/l
Figyelt kérdés
2018. máj. 24. 12:41
11/14 anonim válasza:
Az előző komis vagyok
Ráadásul én még beszéltem vele (nem személyesen) és be vallottam neki hogy tetszik :D
És kb 2 napig beszéltünk aztán semmi :D mostmár nem is írunk egymásnak.. Azért nem írok neki mert tudom hogy zavarnám. :)
Szóval inkább hagyd rá :/
Én is sokat harcoltam ráadásul még egy piszok nagy hülyeséget csináltam ami életem végéig ott marad.. (Tetoválás..)
Szóval ne ess bele ebbe a hibába..
:D
13/14 anonim válasza:
Mqgamra varrattam a nevét.. De ő még nem tud rla
14/14 anonim válasza:
Magamra*
Róla*
Bocsesz elírtam xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!