Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy jöjjek össze vele az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek össze vele az osztálykiránduláson?

Figyelt kérdés

Van egy srác az osztályban (16 évesek vagyunk), akit fel akarok szedni az osztálykiránduláson. Csak két éjszaka lesz sajnos.

Nagy valószínűséggel bejövök a srácnak, csak ugye szeretném valahogy ebbe a két napba belesűríteni a dolgokat.

És tudom, tisztában vagyok vele, hogy házinyúlra nem lövünk...

Meg hogy minek akarok ilyen gyorsan cselekedni, stb.. de most nem erre vagyok kíváncsi!!

Hanem hogy milyen trükköket tudok bevetni egy olyan srácnál, akivel jóban vagyunk, de nem olyan közeli viszonyban, ahhoz, hogy legalább elhívjon egy randira a kirándulás során.

Gondoltam olyanokra hogy igyekszem direkt melléülni, ahol van lehetőség, de nincs több ötletem! Segítsetek!!:)

Előre is köszi a válaszokat!!!

2018. máj. 23. 20:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kamu
2018. máj. 24. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
87%
Ne várj sokat akkor nem csalódsz. Ezt most a válaszokra értettem. De hogy egy választ is kapj, menj oda hozzá beszélgessetek stb a többi majd kialakul szerintem ez nem annyira nehéz :D ha neked sincs más ötleted nekünk sem lesz jobb.
2018. máj. 24. 17:48
 13/15 A kérdező kommentje:

Ah utolsó, köszi, legalább egy elfogadhatónak mondható válasz:DD

Már csak azt nem értem, hogy ki és miért találja kamunak a kérdést..😂😂 de csak nyugodtan

2018. máj. 24. 20:36
 14/15 anonim válasza:

Ha fel akarod szedni, szedd 😉 ha ő nem lép és te mindenképp akarsz valamit, vagy legalább egy egyértelmű szituációt, hát hajrá 👍

Legyen valami olyan szituáció, amikor csak ketten vagytok (mondjuk séta), üljetek le, beszélgessetek. Húzódj hozzá közelebb, tedd a kezét a combjára, simogasd, ilyesmi. Fordulj felé, nézz a szemébe, ha ezek után sem kezdeményez, nem akar tőled semmit.

Nem muszáj persze pont így, de szerintem ez eredményes lehet 😊 remélem, tudtam segíteni 😉😊

2018. máj. 24. 22:34
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
#14: Igen,taperolja is,nehogy a "férfinek" is kelljen valamit csinálni. Csak nyomuljon a csaj,mint egy idióta pitsa.
2018. máj. 24. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!