Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri ez az egész?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel "kavartunk", de a végén ő mondta, hogy igazából nem akart semmi komolyat, csak barátkozni... (de egyáltalán nem úgy viselkedett mint egy barát, ölelgetett, simogatott stb). Azóta a suliban is folyton odajön ahol én vagyok, de barátnője lett azóta.
Nekem rohadtul hiányzik, és nyáron gondoltam megírom neki pl Snapchaten hogy rohadtul hiányzik és nem tudtam elengedni.. nagyon nagy hülyeség lenne? Vagy mitévő legyek?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2018. máj. 19. 12:34
1/3 anonim válasza:
szerintem írd meg neki,nem kell úgy írnod mintha össze akarnál vele jönni,csak hiánzyik a társasága én is jártam már így 22/f
2/3 anonim válasza:
És mit írnál neki? Hogy szeretnél kapcarongy lenni? Vagy mire gondolsz?
Értem én, hogy fiatal vagy, de legyen már egy kis tartásod :)
3/3 anonim válasza:
Nem, nem éri meg. Ezzel eléggé alacsony szintre süllyednél. Nehogymár egy lány nyávogjon egy pasinak,akinek még barátője is van, hogy jajj de hiányzik. Ha benned csak ennyi a tartás, téged csúnyán ki fognak használni. Többen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!