Megeri irni Bongonak vagy csak kamu az egesz es ha igen akkor valakinek mondott mar olyat ami meg valosult?
Én is baromságnak tartom, viszont nem egy barátomnak megírt olyat ami megvalósult, vagy a jelenben van,hogy nem fogtam fel honnan tudja..
Pont tegnap írtam neki, és visszaírt egy olyat amit nem lehet tippelni, és teljesen igaz a mostani szerelmi állapotomra:D
De egyébként foggalmam sincs, nem Bongon múlik a jövő.
Hónapokkal előre megmondta, hogy 2016 áprilisában találkozok a nagy szerelemmel.
Megírta, hogy nagyon jó a kapcsolat, de vigyázzak, mert valaki szemet vetett a barátnőmre. Megnevezte az illetőt, és ez is igaz volt.
Rákérdeztem, ki volt a titkos szerelmem a gimiben. Szintén tudta, pedig senkinek nem mondtam el, a lány nem ismerősöm egy felületen sem, osztálynévsorunk, tablónk tudtommal nincs a neten.
Unokatesómnak tippeket adott, hogyan tudná meghóditani azt, aki régóta tetszett neki. Az is bejött.
Nem tudom, honnan tudta ezeket, de minden pontos volt.
"Nekem azt mondta van baràtom pedig nincs is 😂😂"
És felhívtad megkérdezni hogy van-e? Előtte nem tudtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!