Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megeri irni Bongonak vagy...

Megeri irni Bongonak vagy csak kamu az egesz es ha igen akkor valakinek mondott mar olyat ami meg valosult?

Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 02:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt mondja ami megtalálható az interneten, vagy ami mindenkire igaz. Tehát nem kamu. (De nem is éri meg)
2018. jan. 1. 02:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannyi értelme van, mintha az Ezo tv-t hívnád.
2018. jan. 1. 06:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Elektronikus eszközök??
2018. jan. 1. 09:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olcsóbb verzió, a sárga köves út végén keresd Óz-t.
2018. jan. 1. 10:41
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

Én is baromságnak tartom, viszont nem egy barátomnak megírt olyat ami megvalósult, vagy a jelenben van,hogy nem fogtam fel honnan tudja..

Pont tegnap írtam neki, és visszaírt egy olyat amit nem lehet tippelni, és teljesen igaz a mostani szerelmi állapotomra:D

De egyébként foggalmam sincs, nem Bongon múlik a jövő.

2018. jan. 1. 22:03
 6/8 anonim válasza:
44%

Hónapokkal előre megmondta, hogy 2016 áprilisában találkozok a nagy szerelemmel.

Megírta, hogy nagyon jó a kapcsolat, de vigyázzak, mert valaki szemet vetett a barátnőmre. Megnevezte az illetőt, és ez is igaz volt.

Rákérdeztem, ki volt a titkos szerelmem a gimiben. Szintén tudta, pedig senkinek nem mondtam el, a lány nem ismerősöm egy felületen sem, osztálynévsorunk, tablónk tudtommal nincs a neten.

Unokatesómnak tippeket adott, hogyan tudná meghóditani azt, aki régóta tetszett neki. Az is bejött.

Nem tudom, honnan tudta ezeket, de minden pontos volt.

2018. jan. 19. 19:36
 7/8 anonim válasza:
Nekem azt mondta van baràtom pedig nincs is 😂😂
2018. febr. 6. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:

"Nekem azt mondta van baràtom pedig nincs is 😂😂"

És felhívtad megkérdezni hogy van-e? Előtte nem tudtad?

2018. febr. 7. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!