Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet ez? Kifejtős választ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet ez? Kifejtős választ valaki ne csinaljatok belole viccet. Hova lehet ezt tenni?

Figyelt kérdés

Szoval 1,5éve legjobb barátok lettünk egy fiuval (kiskorunk ota ismerjük egymást mindig is jóban voltunk ) olyan szinten hogy heti 2x minimum nalam vagy nalla alszok/unk nagyon sokat vagyunk együtt. Már a szüleink is szóvá tették de tényleg barátok vagyunk. Mindig is részegen ölelkezünk puszilgatjuk egymást olyan mint ha tesók lennénk. Aztan most volt egy buli nem reg, setaltunk haza volt bennunk pia de azert eleg jol tudtunk magunkrol . Szoval picit ossze vesztunk még mielott elindultunk. Az uton mondta hogy alljunk meg beszélgetni aztán olyanokat mondott hogy nem igaz hogy nem veszem észre hogy olyanok vagyunk mint egy pár . Ugy viselkedünk. Csak nem csokolozunk es nem szeretkezunk.. (Baratok mondtak mar hogy szerintuk ő többet érez de én tényleg nem veszem észre semmi probálkozas nem volt még)

Na es még azt is mondta hogy miota joba vagyunk nem tud csajozni meg mindenkibe engem lát..meglat egy jo not az utcan es egybol eszebe jutok hogy neki “kotelessege van felem”ezt nem is ertettem.

Kiemelte hogy nem azt akarja mondani hogy szerelmes belem . Azota ezen agyalok es nem tudom hova tenni

A beszelgetes utan mondtam neki hogy figyelj ha teged zavar hogy sokat vagyunk egyutt es olyanok vagyunk mint egy par akkor valtoztassunk rajta..de azt mondta hogy nem szeretne ezen valtoztatni. Akkor volt hogy setaltunk a belvarosban este random megfogja a mellem a semmiből nézek rá mondom ez mi volt elkezdi barátok vagyunk most nincs ebbe semmi.

Azota volt megint egy buli a vallamon sirt es ecsetelte hogy mennyire szeret mennyire orul hogy vagyok neki egy pillanatra kicsit közel került hozzám a számat nézte végig de bejött valaki és mint ha semmi nem történt volna azóta sem beszéltünk erről..mi lehet ez?

Viszont most lesz egy szülinap és ott lesz egy (tudjatok milyen lany..)akit meghiv egy piara es az agyaba kot ki..azt mondta egy estere jo lesz neki tobbre nem..ahh kikészít ez az egesz segitsetek.. 19/L

2018. máj. 17. 23:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

9; Szia köszönöm a válaszod.

De ha szerelmes belém nem másba tenné a botját. Ezért nem hinném..

2018. máj. 18. 00:29
 12/20 A kérdező kommentje:
10; köszönöm a válaszod.:) szombaton a buliban megpróbálok beszélni vele csak nagyon félek hogy nehogy én jöjjek ki rosszul..:(
2018. máj. 18. 00:33
 13/20 anonim ***** válasza:
10. vagyok. Remélem nem lesz probléma, csak pozitívan! :)
2018. máj. 18. 00:36
 14/20 anonim ***** válasza:

Én is remélem nem gondolja komolyan azt hogy másba dugdossa a botját és csak a szája nagy.

Remélem jó irányba alakul a dolog, én is szorítok. De azért kicsit viselkedjen felnőtebbként.

2018. máj. 18. 00:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Ugye adva van a srác, aki barátságnál többet akar tőled, de te barátként gondolsz rá, legalábbis ezt állítod. Szerintem a saját érzelmeidet is át kéne gondolnod, mert zavar, hogy képbe került egy másik lány, aki pótléknak kell neki és azért, hogy féltékennyé tegyen, ami a jelek szerint egész jól sikerült neki. Ha ő többet akar, te pedig nem, akkor mindkettőtöknek rossz lesz így. Az a véleményem, szükségetek van egy kis szünetre, ha te csupán barát szeretnél lenni. Később pedig próbálj úgy is viselkedni. Sajnos én is voltam már mindkettőtök helyzetében, és a szünet segített, de persze nem 2 napra gondolok, hanem jóval többre. Tudom milyen gáz a helyzet, mindketten féltitek a barátságot, ami, ha belegondolunk, már nem teljesen az most sem. Fel a fejjel.
2018. máj. 18. 00:47
 16/20 A kérdező kommentje:

14; Hát ez majd kiderül nemsokára hogy mi is lesz.koszonom :)))

15; nekem eddig SOHA nem fordult meg a fejembe mig a barataim meg ő nem hozta ezeket fel. Nyilván most ez kicsit felkavart mindent, ami érthető. Nem mondom hogy érzéseket váltott ki , de az biztos hogy át gondolva a dolgokat tényleg olyan mint ha együtt lennénk. köszönöm :)

2018. máj. 18. 01:30
 17/20 anonim ***** válasza:
57%

Az egész kommentek, tanácsok nagy része baromság, már bocsánat. Tudod mi a helyzet? Oda van érted, oda vagy érte, csak egyikötök sem meri bevallani. Hogyha szerelmes lenne nem feküdne le mással. Miért nem? A testi funkciók ugyanúgy működnek. Az egy dolog, hogyha együtt lennétek nem feküdne le senki mással, de nem vagytok együtt így azt tesz, ami neki jó, kielégíti a testi szükségleteit. Attól, hogy lefekszik valakivel még nem jelenti, hogy akkor ezentúl mágikusan ő lesz a mindene, feleségül veszi, sőt.

Amit ti csináltok az éretlen gyerekes játszma, mivel egyikötök sem meri felvállalni éretten az érzéseit. Ha tényleg együtt akarsz lenni vele és boldog akarsz lenni, akkor megmondod: "Elegem van a játékból, bejössz nekem, bejövök neked, nincs hova tovább húzni ezt az egészet."

2018. máj. 18. 07:16
 18/20 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Én is pont erre próbáltam utalni, mint a 17-es. Ez már nem barátság. Két barát nincs ennyire belezúgva egymásba, mint ti.
2018. máj. 18. 09:33
 19/20 anonim válasza:
Na? Mi volt?
2018. máj. 20. 00:14
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem erre számitottam. A csaj rá mászott de nem hagyta. Egyszer a csaj lekapta szólt is neki hogy fejezze be. Semmi nem történt pedig simán megfektette volna(csinos szep lány volt de olyan is ahogy említettem már .....) de valahogy nem. Velem volt végig mindig el akart hivni beszélgetni de én most úgy éreztem hogy nem egy szülinapi bulin kell ezt megbeszélni. Probáltam hanyagolni másokkal lenni.Ugye a csaj is ott aludt egy ismerősnél nagyon vele akart aludni a csaj aztán ő be is feküdt mellé aztán át jött a másik szobába hozzám rá pár percre és ott aludt. Aztán el játszottam hogy alszok így nem eröltette a beszélgetést probált bujni meg átölelt de mondtam neki hogy fejezze ezt be . Reggel a kávé mellett a csajszi kicsit kóstolgatott még a többiek elmentek boltba, hogy mi az hogy velem aludt mikor nem így volt megbeszélve tarottam neki egy kis fejmosást hogy drágám én nem akadályoztam meg az estédet magától jött át de valahogy meg is értem egy normális srácnak nem jönnek be a magadfajta nők nem igazán tetszett neki de az este folyamán már egy csaj kiosztotta hogy fejezze be ezt a viselkedést.:) nagyon rámenős csaj volt. De ez a féltékennyé akart tenni dolog vizbe fulladt, ellentétben ő érezte magát rosszul hogy elvoltam másokkal . Aranyosak vagytok hogy kiváncsiak voltatok a storyra.:)
2018. máj. 20. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!