Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ronda vagyok? Eddig senkinek nem tetszettem, sok lany ki is rohogott. Par nagymeno pedig emiatt baszogatott
2018. máj. 17. 14:27
21/31 anonim válasza:
Ugyan már, szerintem kifejezetten helyes vagy :D
Az első képen a szemedből süt valami űzöttség, vagy nem is tudom micsoda. Felénkebb típus vagy?
22/31 anonim válasza:
Amugy tenyleg,mintha riadt lennel...
Remelem jol bannak veled otthon!
Attol tuti nem kell felned,hogy nem vagy helyes!de komolyan!
23/31 anonim válasza:
Egy kis férfiasság nem ártana fiam.
Ha bántanak, üss vissza.
Így oldódnak meg az élet problémái, majd meglátod.
24/31 A kérdező kommentje:
Mosolygos tipus vagyok, nemtudom mitol lehetett a riadt arc. Koszi h erdeklodtok :D Igen otthon jol bannak velem. Verekedni nem igazan tudok gyengebekkel nem kotekszek az erosebbekel meg plane nem
2018. máj. 17. 22:22
25/31 anonim válasza:
Az eroszak nem megoldas!
Foleg ha lanyok piszkaljak!
Es nagyobbak s akik tobben vannak...
26/31 anonim válasza:
Lehet csak a ketelyek,felelmek vannak az arcodra irva,hogy felsz valoban helyes Vagy e...mert valami felelem bizony latszik az arckifejezeseden.
HELYES VAGY!NO PARA 😊👍👍👍👍👍👍👍
27/31 anonim válasza:
Nem vagy csúnya sőőt! Szeirntem az a bajuk hogy nem állsz be a sorba és leszel olyan mint ők. Nagyon aranyos, értelmes srácnak tűnsz. Ne foglalkozz velük 😊 16/L
28/31 anonim válasza:
Szinte már felesleges ismételnem azt amit előttem is leírtak.:D Helyes, szimpatikus, normális srácnak tűnsz, de legyen önbizalmad és ne hagyd magad.:) 15/L
30/31 ironhide12 válasza:
Semmi baj nincs a külsőddel fel a fejjel és legyen önbizalmad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!