Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem interneten egy lánnyal, valahogy egymásba szerettünk. Előszőr kb 2 hónap után találkoztunk, minden a legnagyobb rendben ment, megvolt köztünk az a bizonyos szikra. Ezután még találkoztunk egyszer, de kijelentette, hogy még nem áll készen egy kapcsolatra, de idővel lehet valami. Néhány héttel később leirta, hogy neki nem fekszik ez a távkapcsolat dolog (Budapest - Debrecen). Ezután elkezdett elhanyagolni, nem keresett, nem mindig irt vissza, a szeretlekre csak egy mosólygós smiley-t kaptam. Eléggé megviselt mivel nagyon szerettem (szeretem?), de elfogadtam, hogy nem vagyok számára eléggé fontos. Ez kb egy hónapja történt. Idő közben megismerkedtem, összejöttem egy lánnyal, ezt facebook-on meglátta és rám irt ,hogy ő szeret csak nem tudta mit akar és nem szeretne elvesziteni. Nem tudom mit tegyek... Még mindig nagyon szeretem, de van bennem egy kis harag is... Félek,hogy még mindig nem tudja mit akar...

20F / 17L

2018. máj. 16. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Hagyd a francba! Most komolyan?? Megírod neki, hogy szereted erre kapsz egy mosolygós smilet?!?! Aztán nem tudom, hogy utána beszéltetek e még vagy sem, de eléggé fura, hogy összejössz egy másik lánnyal, ő ezt megtudja és utána már egyből milyen könnyen jön az a szeretlek szó...téged sem értelek...együtt vagy egy lánnyal aki valószínűleg szeret és ilyenek megfordulnak a fejedben, ráadásul még ki is írod...beszarok mik vannak😂 nevetséges...
2018. máj. 16. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Adok egy tanácsot, lépj ki mindkét lány életéből. Az első lány csak hülyíteni akar, a másodikat meg te hülyíted. Szóval mindkét helyzet gáz.
2018. máj. 18. 02:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!