Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ennel cinkebb nem lehetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennel cinkebb nem lehetek?

Figyelt kérdés

Na szoval.. Az iment baratnommel megbeszeltuk hogy ráírok egy sziát

Idézem

Ő: jesszusom egy szia! Nem azt jelenti hogy szeretlek legy a ferjem! Irj mar ra az isten szerelmere

En: joo

En okosan gondolom magamban megviccelem hogy a chat uzibe beírom : szeretlek legy a ferjem!!

Aztan kitorlom onnan es kepernyokepezem viccből neki erre veletlen elkuldtem a srácnak akit szeretek hogy

,,szeretlek legy a ferjem"

Ez nem az en napom.. De oda irtam utana hogy ,, b****i ba**ki ezt nem ide bocs

Na most ne iteljetek el nem a negativ kommentelokhoz szolok.. De ez ultra gáz.. Mit csináljak?

2018. máj. 13. 21:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak én vagyok az a hülye aki kb semmit sem ért ebből ? wtf :D :D
2018. máj. 13. 21:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
mi a f**z?
2018. máj. 13. 21:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Úgy sincs akkora egója, hogy azt gondolja te ezt neki akartad írni. Ha jófej beszélgetésbe elegyedik, esetleg elkezd cukkolni és lesz belőle valami. Ha nem érdekled akkor meg vagy nem ír semmit vagy csak annyit, hogy semmi baj.
2018. máj. 13. 21:22
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha nem értitek fiuk vagytok! xd
2018. máj. 13. 21:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Azok :D
2018. máj. 13. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem kelledt volna leírnod az egész párbeszèdet hogy mit beszéltél meg a barátnőddel hogy a kiszemeltednek véletlen elküldted azt hogy szereted és legyen a férjed..
2018. máj. 13. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Na még nem értem csajszi?
2018. máj. 13. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:
A fb (messenger) nem játék,akkor sem ha véletlen küldted el az üzenetet..A semmiből is lehet baj..(nem a fiú részéről,max nevet rajtad ) hanem te magad megmondtad hogy ultra gáz..hát az..Viccből van a baj.
2018. máj. 13. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:

XDDDDDDDDD

Hat igy jartal remenykedj hogy a ferjed lesz!!

2018. máj. 13. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:
:D :D :D :D :D :D
2018. máj. 13. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!