Lehetek-e terhes? Többi lent
Sokan kérdeznek erről itt és nem gondoltam volna hogy én is ebbe a helyzetbe kerülök... de hát itt vagyunk. Segítsetek!
ciklusom vége felé voltunk együtt a barátommal, de tulajdonképpen félig tette csak be kétszer (mert mindig kihúztam neki.:D) tehát a lényeg h nem élvezett belém meg ilyesmi, VISZONT most meg késik a menzeszem már 4 napja, pedig ezelőtt mindig pontos volt. (nem vicc, komolyan). Fontos még h 29-én kellett volna megjönnie, mi 26án voltunk együtt... mi ez, terhes lettem ettől a kis semmitől? (egyébként pajzsmirigybeteg vagyok, és növelte a doki a gyógyszeremet épp ezelőtt. befolyásolhatja vajon a menstruációm? alulműködésem van) köszi
A sok ugyanilyen kérdésnél nem láttad,hogy létezik egy bizonyos eszköz,amit ajánlanak az ilyen esetekre és történetesen terhességi tesztnek hívnak?
Kb.40 éve van.
Nem kérdezgetni kell,hanem tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!