Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha most még nem érez irántam semmit az a lány aki tetszik az változhat ha megismer?
Figyelt kérdés
17f2018. máj. 12. 08:37
1/15 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy várod el hogy érezzen, ha nem ismer téged!? Ha még csak most fog megismerni...
2/15 anonim válasza:
En sosem ertettem, hogy tudja valaki csak kulso alapjan azt mondani, hogy valaki nem erdekli. Itt van pl az en esetem. Tetszett egy fiu, o meg azt mondta, hogy nem vagyok az esete. Aztan valahogy sikerult megismernie jobban belsore is, es azonnal belem zugott. Es ebbol semmi nem lett volna, ha csak kulsore ismer.
4/15 A kérdező kommentje:
17 éves
2018. máj. 14. 19:43
5/15 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. máj. 23. 16:39
6/15 anonim válasza:
Attol fugg peldaul kulsore mennyire tetszel neki. Es hogy miutan megismer belsore mennyire es mennyire illetek ossze.
7/15 anonim válasza:
Változhat.
Velem már volt ilyen kétszer is.
De ahhoz nagyon jó belső tulajdonságok kellenek :)
8/15 anonim válasza:
Van rá esély, nem is kicsi. De nem mehetsz oda hozzá úgy, hogy ha megismersz, majd belém szeretsz. Hagyj neki teret és időt ;)
9/15 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok még véleményekre.
2018. júl. 21. 06:41
10/15 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok még a véleményetekre.
2018. júl. 31. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!