Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Ma az egyik osztálytársam meg a haverja folyamatosan néztek egyszer a barátja egyszer ő és közben beszéltek utána meg le ült mellém az a fiú és meg fogta a kezem. Egész végig szórakoztunk és nevettünk, ránk nézett a haverja én meg rá és elkezdedd nevetni ránk. DE viszont a fiú tudja, hogy nekem bejön... És jártunk is én ezt nem értem szerintetek miért csinálja?
2018. máj. 11. 18:31
 1/7 anonim válasza:
Hmm.. Szerintem csak szórakoznak veled. Általában ha egy fiú össze nevét a haverjaval miközben rád néz az sose jó.. Főleg hogy tudja hogy bejon neked
2018. máj. 11. 19:29
 2/7 A kérdező kommentje:
A haverja rám nevetett nem rá..
2018. máj. 11. 20:34
 3/7 Tóth Renátó ***** válasza:
csak óvatosan,elég szívatás szagú.Először próbáld féltékennyé tenni,h akar valamit,akkor majd kezdeményez,ha meg nem,akkor az az ő hibája,nem a tied.
2018. máj. 12. 00:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben
2018. máj. 12. 15:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Szívatásszagú, szerintem is. Szerintem nem kell kezdeményezni, és elsőre ugrani sem. Egyáltalán azt kell eldönteni, hogy akarsz-e vele bármit is, vagy sem, és ha igen, akkor egy kicsit hagyd, küzdeni, azzal egyfelől bizonyítja, hogy komolyan akarja, másfelől meg látja, hogy nem vagy olyan könnyű préda. Annál jobban fog tisztelni.

Kicsit zavarosan értelmeztem az egészet, nem volt világos, a megfogalmazásból, hogy ki mikor nevetett, és miért, meg hogyan...

Így mi még kevesebbet tudunk mondani, mint te, kevesebb infó áll a rendelkezésünkre a találgatáshoz, mint neked.

2018. máj. 13. 15:55
 6/7 A kérdező kommentje:
A Fiú meg én NEVETTÜNK és nevetés közben rá NÉZTEM A FIÚ HAVAERJÁRA A HAVERJA MEG RAM ÉS EL KEZDETT NEVETNI vagyis MOSOLYOGNI ahogy MINDIG is SZOKOTT
2018. máj. 13. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Reménytelen vagy a részletes leírásban, így nem is töröm magam. Ezennel lekattantam a kérdésről, nem követem tovább.
2018. máj. 14. 07:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!