Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anghun kérdése:
Mondoconon lehet karaokézni? Többi lent
Figyelt kérdés
Nem rég össze jöttem egy lányal és tervezünk elmeni a nyári mondoconra és halotam olyat hogy lehet ott karaokézni mert szoktam dudolgatni neki meg néha rá vesz akkor énekelek neki mert szerti ha énekelnek vagy dudolnak neki és arra gondoltam hogy ha van ilyen lehetőség akkor ezzel meg lepném és ha van rá lehetőség akkor egy szerelmes anime számot tudnátok ajánlani mert eddig sokat találtam de nem tudtam dönteni melyik lenne jó ilyenre a válaszokat köszönöm előre is2018. máj. 11. 12:05
1/3 anonim válasza:
Lehet, viszont általában tömeg előtt van a dolog, úgyhogy ha csak a lánynak szeretnél énekelni, akkor nem ajánlom. Jelentkezni a helyszínen lehet, név/becenév + szám választásával. Viszont csak olyan számokat énekelhetsz, ami megvan a conon karaokéban, a számokat ki szokták tenni a falra, vannak amúgy magyar zenék is, meg angol nyelvűek is, nemcsak japán (ezt inkább a szerelmes szám miatt mondom, mert ha a lány nem tud japánul, nem hiszem, hogy feltűnne neki, hogy te most a szerelemről énekelsz, vagy akármi másról). Talán a con honlapján is fent van valahol, milyen zenék vannak meg karaokéban, mert egyszer találkoztam a listával.
2/3 anonim válasza:
Maxumum Hormone:What up people.
Imadni fogja
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat
2018. máj. 12. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!