Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám vissza szerezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám vissza szerezni ezt a fiút? 18|L 19|F

Figyelt kérdés

Volt egy fiú az életembe 16évesen ismerkedtünk meg nagyon kevés ideig volt együtt (ő volt a legszerelmesebb ember a világon)

De én ugy jöttem vele akkor össze hogy nem érdekelt semmi, nem törődtem senkivel csak a buli meg ossze vissza kevertem masokkal. Egyszer meg is csaltam. Végtelenül nagyon szégyenlem magam emiatt! De ő még akkor is szeretett.

Kaptam tole meg utanna 3eselyt. Mind a harmat elszurtam. És en szakitottam vele mindig.

Nekem kozbe voltak kapcsolataim neki nem volt senki.

Meg neha most is szokott irni, felhivni hogy hogy vagyok. Találkoztunk is.

És igy lassan 19évesen rájottem, hogy én őt szeretem, hiányzik ha nem tudok vele beszélni. VELE tudnam elkepzelni az eletem, neki szulni majd egyszer kisbabat...

El tudom kepzelni a csaladja mit gondol rólam.

De en mindent meg szeretnék tenni hogy helyrehozzam az eddigi hibáimat és valamilyen szinten jova tegyem azt a sok rosszat amit neki okoztam! :( valami ötlet esetleg hogy mit csináljak? (mostanaba mar nem is ir nem is hiv semmi)

Kerlek szepen itelkezo kommentelok ne irjanak igy is elegge faj ez nekem amit vele csinaltam! 😔🙏🏾

2018. máj. 10. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszélj vele őszintén, mond el ezt így, hogy mit érzel és, hogy sajnálod amit tettél.
2018. máj. 10. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mutasd meg neki ezt a kérdésedet.

Már persze, ha komolyan gondolod, hogy megváltozol. Még holnap is...

2018. máj. 10. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút nem szokásom beskatulyázni az embereket, de most mégis azt írom, hogy ismerem a "fajtádat".

Ha valóban azt érzed és gondolod, amit leírtál, akkor mondd el neki őszintén. De! Ha kb. 2 napja találtad ki ezt, hogy visszamennél hozzá, mert most aktuálisan nincs senki, akivel meg tudnád pakoltatni a valagadat, akkor hagyd...inkább keress valami papókát, aki szívesen behelyezné neked a botját. El tudom képzelni, milyen fájdalmakat okozhattál szegény srácnak... Ne akard ismét megbántani. Így is undorító, amit vele tettél.

15/L

2018. máj. 10. 15:54
 4/8 A kérdező kommentje:

Mondtam neki hogy mar teljesen megvaltoztam nem az vagyok aki regen. Es hogy TENYLEG komolyan gondolok mar mindent.

Bulizni se jarok annyit mint regen.

De sajnos mindig a ''regi enemet'' hozza fel.

Mikor elmentem egy buliba ahova o nem tudott eljonni akkor is mondta hogy azt csinalok amit akarok hiszen o nem lesz ott. Meg hogy ugyis talalok magamnak sok faszit.

2018. máj. 10. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudjál, de arra nem gondoltál, hogy már végső elkeseredettségében mondta ezeket? Nem tud mit csinálni azzal, ha a nője ribizliként rázza magát random kanoknak. Örülhetnél, hogy nem ő dobott ki.

Mellesleg te ellenkező esetben tudnál újra bízni benne? Ebből is látszik, hogy nem naiv csicskáztatnivaló a srác. Nagyon helyes, hogy nem hagyja magát megalázni többé! Így is sok fájdalomnak kitette magát, mert szeretett téged. De neked természetesen más virslijén kellett fel-alá pattognod.:)

2018. máj. 10. 16:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem feküdtem le senkivel amig vele voltam! Sot vele se fekudtem le.

Es teljesen igazatok van.

2018. máj. 10. 16:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem írd le neki amit most nekünk is leírtál. (Azért írd inkább, mert így nem kell rögtönöznöd, és van időd átgondolni amit akarsz neki mondani) Lehet, hogy nem fogja már érdekelni, mert ahogy olvastam már elég sok fájdalmat okoztál neki,de talán pont elég lesz neki, hogy még egy esélyt adjon. Ha látja rajtad az igyekezetet, akkor talán el fogja hinni, hogy tényleg megváltoztál (pl rendszeresen kérdezz a napjáról, hogy lássa azt,hogy téged tényleg érdekel). Lehet, hogy nem pont az én véleményem a fontos, mert én azért még nem vagyok annyira idős, de azért remélem tudtam segíteni. :)
2018. máj. 12. 22:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm kedves utolsó!❤️
2018. máj. 13. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!