Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám vissza szerezni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám vissza szerezni?

Figyelt kérdés
3 hónapja szakítottunk a barátnőmmel.A kapcsolatunk végén már nem nagyon beszélgettünk kezdtünk eltávolodni,egyik nap még sírt és megvigasztaltam rá 2 napra pedig hozzám se szólt egésznap(osztálytársak vagyunk).Odajött megölelni de mondta,hogy ma nem velem megy haza.Mikor mentem hazafele ideges voltam és szomorú,megírtam neki,hogy szakítsunk.A barátnői eltávolodtak tőle,nem igazán szerették,hogy együtt voltunk.Ráadásul az egyik barátnője 3 éve a legjobb barátom.Próbálkoztam nála,születésnapján megleptem,próbáltam beszélgetni vele.Először azt mondta még nem telt el annyi idő,hogy hiányozzak neki és neki jobb így.Ugye mikor szakítottunk a barátnői egyből jóba lettek vele megint...Aztán írta,hogy nem mondhatja azt,hogy eltűntem az életéből,később pedig azt,hogy csak barátságot szeretne.Ma már barátságot se,azt mondta ne keressük egymás társaságát.Mikor hozzászóltam mindig vörös volt.Próbálom hagyni de nem megy,még mindig vele szeretnék lenni.
2018. ápr. 30. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy ezt kell írnom,de szerintem jobban járnál ha hagynád ezt. Már ő sem akar többet és ha bepróbákoznál fix hogy elutasítana.
2018. ápr. 30. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez a hajó elment.

Meddig voltatok együtt?

2018. ápr. 30. 22:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a válaszokat.3 hónapig.
2018. jún. 2. 10:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom direkt csinálja-e vagy sem de néha néz és vannak olyan helyzetek mikor egymás szemébe nézünk órákon stb.Múlt héten mentem el és megfogta a vállam hátulról aztán megölelt.Összezavar,amikor tisztázni akarom mindig más okot mond...
2018. jún. 2. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!